"Już dziś w SuperExpressie wzór wniosku o 500+ na dziecko wraz z instrukcją wypełnienia i informacjami gdzie wniosek złożyć"
Także ten, no tego, wiecie no, że możecie się spodziewać ludzi do Was przychodzących z wnioskami z SE

mała poprawka, w SE jest GOTOWY wzór wniosku ......... w pewnym momencie pomyślałem że juz nawet wypełnioneheiland pisze:Łohohoho reklama w radiu mnie rozbawiła!
"Już dziś w SuperExpressie wzór wniosku o 500+ na dziecko wraz z instrukcją wypełnienia i informacjami gdzie wniosek złożyć"
Także ten, no tego, wiecie no, że możecie się spodziewać ludzi do Was przychodzących z wnioskami z SE
a wyobraź sobie, że tak będzie codziennie, przez najbliższe 2 miesąceTom. pisze:W ciągu 10 minut 3 telefony tylko do mnie.....![]()
Pojebane to wszystko
Nie słucham RMF FM, zazwyczaj słucham Antyradio Hard gdzie nie ma żadnego gadania, tylko muzyka - https://www.antyradio.pl/sluchaj/online/ ... -Hard.htmlkawa i ciasto pisze:Pfff ale szybcy jesteście, już od wczoraj na stronie rmf fm wnioski są dostępne. Superak jest w tyle i to sporo!
![]()
![]()