może ktoś miał taki przypadek - wprowadziłam wniosek na ZDO i odmawia mi przyznania świadczenia, powód - BRAK USTALONEJ KOORDYNACJI. Nie wiem o co chodzi, poprzednie wprowadzałam tak samo a tu się uparł i nie przyznaje. Nie chcę dodawać ręcznie, bo ZDO nie przysługuje za całośc i chcę żeby system sam wyliczył... Poradźcie, próbowałam usunąć wniosek, ale nie można (gdyż wcześniej był zakwalifikowany)
pierwsze widzę .. coś musiałaś zaznaczyć we wniosku ... usuń wszystko i wprowadź jeszcze raz od nowa
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ja.. pisze:przeglądałam wniosek... jest taki jak inne, a wniosku nie można już usunąć!
w sygnity zawsze można usunąć wniosek
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ja.. pisze:ale nie mozna - mówi że wcześniej był zakwalifikowany i już, pomocy
sory, że pytam, a cofnęłaś kwalifikację ?