Karta Dużej Rodziny - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 26 cze 2014, 8:18

Własnie przyjełam wniosek o wydanie karty I co dalej... podpowiedzcie plis....
olo

Napisano: 26 cze 2014, 8:21

musisz go wprowadzić do systemu i wysłać :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 26 cze 2014, 8:23

systemu czyli tego wpwp co sie kazali zalogować? a może ktos wie ile mam czasu na to i co gadacie ludziom ile trzeba czekać na te karty?
Gość

Napisano: 26 cze 2014, 8:25

Gość pisze:systemu czyli tego wpwp co sie kazali zalogować? a może ktos wie ile mam czasu na to i co gadacie ludziom ile trzeba czekać na te karty?
wniosek wprowadzasz niezwłocznie nie dalej jak w 30 dni :D tak jak z kpa to wynika ... karty mają przyjść w ciągu 30 dni
https://www.mpips.gov.pl/wsparcie-dla-ro ... nformacje/
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 26 cze 2014, 8:57

ewalu
logowałaś się na tylko na admina?
adaw

Napisano: 26 cze 2014, 9:06

adaw pisze:ewalu
logowałaś się na tylko na admina?
yes ;)
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 26 cze 2014, 9:36

Słuchajcie, zamówiłam sześć kart. Mam status "zamówiona". Czy status " w produkcji" też ja mam zmienić czy to już oni tam dalej działają z tym?
aggga

Napisano: 26 cze 2014, 9:43

Czyli PWPW przysle te karty bezposrednio do mnie? Ktoś już wydawał karty braliście jakieś potwierdzenie odbioru?
olo

Napisano: 26 cze 2014, 9:51

powiedzcie mi proszę czy i jeśli tak jaką datę wam wpisują w rubryce: planowany termin ukończenia nauki w danej szkole lub szkole wyższej?
wiolkak

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x