Witam wszystkich!
mam pytanie - na jaką podstawę prawną powołujecie się w sytuacji zmiany dochodu dziecka które pozostaje w rodzinie zastępczej na starych zasadach? może ma ktoś taką decyzję do udostępnienia? do tej pory pisałam w podst. art. 78 którego już nie ma i powoływałam się na nieobowiązujące rozporządzenie ministra finansów z 2009.
może macie dla mnie hakieś trafne sugestie? będę wdzięczna.
dziękuję i pozdrawiam!
decyzja dla rodziny na starych zasadach!!!
Re: decyzja dla rodziny na starych zasadach!!!
w treści decyzji odnosiłem się do starych przepisów
\"w myśl dotychczasowych przepisów tj. art. 78 ustawy o pomocy społecznej .....\"
ale w podstawie daję przepisy z pieczy
\"w myśl dotychczasowych przepisów tj. art. 78 ustawy o pomocy społecznej .....\"
ale w podstawie daję przepisy z pieczy
ok. a rozporządzenie? też przywołujesz to stare? w podstawie, cy jedynie w treści? rozumiem,że z pieczy tylko art. 226? dzięki, że się zlitowałeś i pochyliłeś nad moją niewiedzą 

W sentencji nigdy nie powołuje tego co juz jest uchylone !
W treści można je wpisać.
Zgodnie z opinią z Ministerstwa którą uzyskałem telefonicznie cytuje \"stan prawny przepisów dla rodzin zastępczych na starych zasadach zatrzymał się w 31.12.2011r.\" dlatego nie stosujemy do nich nowych przepisów np. nowy przepis że nie liczymy do dochodu rodziny pola poniżej 1ha przeliczeniowego
W treści można je wpisać.
Zgodnie z opinią z Ministerstwa którą uzyskałem telefonicznie cytuje \"stan prawny przepisów dla rodzin zastępczych na starych zasadach zatrzymał się w 31.12.2011r.\" dlatego nie stosujemy do nich nowych przepisów np. nowy przepis że nie liczymy do dochodu rodziny pola poniżej 1ha przeliczeniowego
Oprócz decyzja dla rodziny na starych zasadach!!! - Stare tematy przeczytaj również:
kontynowanie nauki nowe zasady
AS - telefon dla osoby niewidomej i Student
wysokosć alimentów art 38
umowa aktywny Obszar A zad 2- prawo jazdy kat B
remonrt protezy
AS proteza
AS - ewaluacja
Likwidacja barier.Dofinansowanie do zakupu wózka o napędzie elektrycznym
Decyzja rodzina zastępcza.
Ortopedyczne - nieaktualne orzeczenie
bariery architekt.
Pomyślcie o wakacjach :-)