Błagam wrzućcie mi wzór decyzji Nigdy w życiu nie robiłam decyzji o nienaleznie pobranych a teraz jest zmiana Błagam ulitujcie się Nie mam głowy jestem wielim SMUTEM Moja 14letnia kotka wyszla wczoraj popołudniu i nie wrocila do tej pory Nigdy nie wychodzila na tak dlugo w nocy byle śniegi Nie wiem po co to pisze Na rodzinę nie mam co liczyc nie wspolczuję mi bo twierdza że przesadzam ze zwierzakami Prosze pomożcie
Prosze A może powiecie gdzie mam takiego aktualnego wniosku szukać Zaraz przyjdzie babka ktora brala od męża i od nasprze 3 mies ma 1500 zł do zwrotu Napisała o rozłożenie na 3 raty KOCHANI prosze pomo.zcie
A koleżanka mi powiedziala /za nią mam na 2 lata Fundusz/ że tutaj mi wszystko pomogą fajni ludzie Czy w jedenj decyzji się teraz zawiera i nalezność do spłaty i rozłożenie na raty i odsetki Jejku a może KTOŚ się ulituje
Bez nadziei tu wchodziłem ,dzieki RR za chęć pomocy Niestety emeile ida do pana kierownika ...dzięki że się odezwałes Nawet nie śmiem prosic że może tu na forum wrzucisz I tak jestem wdzięczny Przez 2 dni nikt się nie odezwał