DECYZJA o nienaleznie pobranych św z F al - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 18 sty 2016, 15:05

Błagam wrzućcie mi wzór decyzji Nigdy w życiu nie robiłam decyzji o nienaleznie pobranych a teraz jest zmiana Błagam ulitujcie się Nie mam głowy jestem wielim SMUTEM Moja 14letnia kotka wyszla wczoraj popołudniu i nie wrocila do tej pory Nigdy nie wychodzila na tak dlugo w nocy byle śniegi Nie wiem po co to pisze Na rodzinę nie mam co liczyc nie wspolczuję mi bo twierdza że przesadzam ze zwierzakami Prosze pomożcie
RABARBAR

Napisano: 18 sty 2016, 15:29

Prosze A może powiecie gdzie mam takiego aktualnego wniosku szukać Zaraz przyjdzie babka ktora brala od męża i od nasprze 3 mies ma 1500 zł do zwrotu Napisała o rozłożenie na 3 raty KOCHANI prosze pomo.zcie
RABARBAR

Napisano: 18 sty 2016, 15:34

A czy pisze sie wszystko w jednej tylko decyzji ? tak jak w św rodzinnych Prosze
RABARBAR

Napisano: 18 sty 2016, 15:45

A koleżanka mi powiedziala /za nią mam na 2 lata Fundusz/ że tutaj mi wszystko pomogą fajni ludzie Czy w jedenj decyzji się teraz zawiera i nalezność do spłaty i rozłożenie na raty i odsetki Jejku a może KTOŚ się ulituje
RABARBAR

Napisano: 19 sty 2016, 8:59

P R O S Z E
RABARBAR

Napisano: 19 sty 2016, 10:31

Proszę tylko o potwierdzenie że pisze w jednej decyzji o zwrocie o kwocie o odsetkach - wszystko i prosze tylko o podstawe prawna Będę wdzięczny
RABARBAR

Napisano: 19 sty 2016, 11:30

LUDZIE dlaczego nie ulitujecie sie nad niedoświadczonym Gdybym ja to wiedział przekazalbym kazdemu
RABARBAR

Napisano: 19 sty 2016, 12:15

Nawet widze że posiwiałem trochę...Nie wiem jak napisac tą decyzje...Nie wiem jak dotrzeć do Forumowiczow ....żeby wklepac mi taką decyzje
RABARBAR

Napisano: 19 sty 2016, 14:44

Zaloguj się albo podaj @ zlituje się nad Tobą.
RABARBAR pisze:A koleżanka mi powiedziala /za nią mam na 2 lata Fundusz/ że tutaj mi wszystko pomogą fajni ludzie
"Nie wierz nigdy kobiecie" 8-)
"Com napisał, napisałem."
J 19, 22
RR
Awatar użytkownika
VIP
Od: 23 lip 2007, 22:51
Zajmuję się:

Napisano: 20 sty 2016, 10:06

Bez nadziei tu wchodziłem ,dzieki RR za chęć pomocy Niestety emeile ida do pana kierownika ...dzięki że się odezwałes Nawet nie śmiem prosic że może tu na forum wrzucisz I tak jestem wdzięczny Przez 2 dni nikt się nie odezwał
RABARBAR

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x