decyzja odmowna z powodu nie ystawienia przez komornika zaświadczenia o bezskuteczności.
decyzja odmowna z powodu nie ystawienia przez komornika zaświadczenia o bezskuteczności.
Bardzo proszę o wzór takiej decyzji jak ktos ma.
Re: decyzja odmowna z powodu nie ystawienia przez komornika zaświadczenia o bezskuteczności.
przedłu z termin skoro komornik nie wystawił zaświadczenia, bo przeciez to nie jest wina wierzycielki ze tamten sie opóznia@!!!
Re: decyzja odmowna z powodu nie ystawienia przez komornika zaświadczenia o bezskuteczności.
a poza tym w ustawie jest wyraznie napisane ze jak ktos nie dołączył zaświadczenia to sama o nie wystepujesz
~dfgds, zobacz art 15.5
a jak kobieta złozyła mi wniosek 27.11 a zaswiadczenie dostałam w grudniu i w grudniu upłynelo dopiero dwa m-ce bezskuteczności to od kiedy mam jej przyznac świadczenie
ja wysyłałam do komornika i on mi odpisał, że postepowanie egzekucyjne prowadzone w wniosku PaniXXXXXXX przeciwko XXXXXX jest zakończone od dnia 06.04.2007 r.. Egzekucja prowadzona była tylko i wyłącznie zgodnie z wnioskiem wierzycielki co do alimentów zaległych, które zostały wyegzekwowane i na rzecz wierzycielki przekazane.\\Wiec musze raczej dać odmowe.
Oprócz decyzja odmowna z powodu nie ystawienia przez komornika zaświadczenia o bezskuteczności. - Wzory pism przeczytaj również:
wzór pisma do komornika - przekazanie informacji po wywiadzie
nieuczciwa wierzycielka
po licencjacie
zajęcia komornicze zasiłku stałego
czy ktoś ma pismo o wycofaniu wniosku z prokuratury
pismo do komornika z podaniem nr konta.....
ustalenie adresu dłuznika
podstawa prawna
Pisom o przdłużenie terminu - dotycz. wywiadow i oswidczen
zastrzezone
wezwanie do uzupełnienia
a kto ma ten wniosek dawac do prokuratury o uchylanie sie?organ wlasciwy wierzyciela czy dluznika??
Wzór pisma do komornika-przekazanie informacji po wywiadzie
dec uchylająca - ubycie dziecka z rodziny i przekroczony dochód
zasiłek stały - uchylenie
wzór decyzji !!!