decyzja odmowna z powodu nie ystawienia przez komornika zaświadczenia o bezskuteczności.

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
ODPOWIEDZ
~dfgds

decyzja odmowna z powodu nie ystawienia przez komornika zaświadczenia o bezskuteczności.

Post autor: ~dfgds »

Bardzo proszę o wzór takiej decyzji jak ktos ma.
~jola

Re: decyzja odmowna z powodu nie ystawienia przez komornika zaświadczenia o bezskuteczności.

Post autor: ~jola »

przedłu z termin skoro komornik nie wystawił zaświadczenia, bo przeciez to nie jest wina wierzycielki ze tamten sie opóznia@!!!
~AGa

Re: decyzja odmowna z powodu nie ystawienia przez komornika zaświadczenia o bezskuteczności.

Post autor: ~AGa »

a poza tym w ustawie jest wyraznie napisane ze jak ktos nie dołączył zaświadczenia to sama o nie wystepujesz
~Anka

Post autor: ~Anka »

a jak kobieta złozyła mi wniosek 27.11 a zaswiadczenie dostałam w grudniu i w grudniu upłynelo dopiero dwa m-ce bezskuteczności to od kiedy mam jej przyznac świadczenie
~dfgds

Post autor: ~dfgds »

ja wysyłałam do komornika i on mi odpisał, że postepowanie egzekucyjne prowadzone w wniosku PaniXXXXXXX przeciwko XXXXXX jest zakończone od dnia 06.04.2007 r.. Egzekucja prowadzona była tylko i wyłącznie zgodnie z wnioskiem wierzycielki co do alimentów zaległych, które zostały wyegzekwowane i na rzecz wierzycielki przekazane.\\Wiec musze raczej dać odmowe.
ODPOWIEDZ