zastrzezone
zastrzezone
dzień dobry, mam pytanie odnośnie druku oświadczenia majątkowego, które jest drukiem zastrzezonym a co za tym idzie wymaga wszelkiej i bardzo daleko idącej specjalnej procedury w zakresie zbierania informacji a potem przechowywania tego dokumentu. Jak to sie u was odbywa, czy macie kancelarie tajną , jak pracownicy zbierają i przechowują te dokumenty.
Re: zastrzezone
należy przejść przez procedurę sprawdzającą (ankieta bezpieczeństwa osobowego - ABW) i założyć DEWD i dziennik korespondencyjny
moniuś bardzo proszę o wzór ankiety bezpieczeństwa i co to znaczy załozyć DEWD.
Brdzo proszę o odpowiedż. na melia;
szuminskab@brzeznica.com.pl
Brdzo proszę o odpowiedż. na melia;
szuminskab@brzeznica.com.pl
moniś
Bardzo proszę o wzór ankiety bezpieczeństwa i o podpowiedź w sprawie DEWD i dziennika korespondencyjnego - jest mi to bardzo potrzebne . Z góry bardzo dziękuje i proszę o podpowiedż na
adres kleme.ntyna@poczta.fm
Pozdrawiam
Bardzo proszę o wzór ankiety bezpieczeństwa i o podpowiedź w sprawie DEWD i dziennika korespondencyjnego - jest mi to bardzo potrzebne . Z góry bardzo dziękuje i proszę o podpowiedż na
adres kleme.ntyna@poczta.fm
Pozdrawiam
Nie mam pojęcia pracując w OPS o co chodzi to DEWD, bardzo proszę Monisię jeśli nie sprawi jej to kłopotu na meila bacha107@wp.pl.Będę wdzięczna.
https://www.arm.gov.pl/index.php?dz=pb_zalaczniki
to link który już ktoś dawal na formu i jest tam dużo potrebnych infrmoacji
to link który już ktoś dawal na formu i jest tam dużo potrebnych infrmoacji
Drodzy wystarczy wejść na stronę internetową ABW i tam jest ankieta do ściągnięcia wraz z opisem jak należy ją wypełnić. DEWD - to inaczej Dziennik Ewidencji Wykonanych Dokumentów - w nim rejestruje sie wszelki \\e dokumenty oznaczone m.in klauzlą \"zastrzeżone\".
Czy ktoś może mi powiedzieć co należy wcześniej wypełnić: dziennik ewid.wykonanych dok. czy dziennik korespondencyjny? nie chcę źle tego wypełnić, ale też nie wiem jak się mam za to zabrać. posiadacie coś w rodzaju \"instrukcji \" do wypełnienia ? Baaaardzo proszę o wskazówki 

Oprócz zastrzezone - Wzory pism przeczytaj również:
po licencjacie
zajęcia komornicze zasiłku stałego
czy ktoś ma pismo o wycofaniu wniosku z prokuratury
pismo do komornika z podaniem nr konta.....
ustalenie adresu dłuznika
podstawa prawna
decyzja odmowna z powodu nie ystawienia przez komornika zaświadczenia o bezskuteczności.
Pisom o przdłużenie terminu - dotycz. wywiadow i oswidczen
wezwanie do uzupełnienia
a kto ma ten wniosek dawac do prokuratury o uchylanie sie?organ wlasciwy wierzyciela czy dluznika??
Wzór pisma do komornika-przekazanie informacji po wywiadzie
dec uchylająca - ubycie dziecka z rodziny i przekroczony dochód
zasiłek stały - uchylenie
wzór decyzji !!!
pismo do więzienia
wzór pisma do komornika o ralzliczenie zaliczki