Decyzja uchylająca w programie

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Stokrotka 123

Decyzja uchylająca w programie

Post autor: Stokrotka 123 »

Przeszukałam ops bo wiem, że był kiedyś podobny temat ale sorry...nie mogę go znaleźć. Potrzebuję Waszej podpowiedzi...po ustaleniach odnośnie wprowadzenia uzysku i utraty przez nowy wniosek zastanawiam się co robicie w sytuacji, kiedy dochodzi do przekroczenia dochodu i trzeba wydać decyzję uchylającą. Wcześniej klikało się ZAKOŃCZ i myślę, że było czytelnie. Teraz się pogubiłam. Powiedzcie jak to wygląda u Was. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
heiland
Administrator
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
Kontakt:

Re: Decyzja uchylająca w programie

Post autor: heiland »

A tak ogólnie mówiąc będzie lepiej innym próbować pomóc Ci gdybyś podała więcej danych m. in. jaki to SD?
nie jestem robotem

Post autor: nie jestem robotem »

W Sygnity:
wszystkie decyzje, operacje, decyzja uchylająca
kosmopatka
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kosmopatka »

w dalszym ciągu robię zakończ- sygnity
Stokrotka 123

Post autor: Stokrotka 123 »

Dziękuję za powyższe odpowiedzi. Pracuję w systemie Sygnity i zastanawiam się jaki krok powinniśmy zrobić w momencie kiedy wprowadzam dochód uzyskany przez typ wniosku: zmianę sytuacji - podstawa do zmiany decyzji.
karola18

Post autor: karola18 »

jak komus zabieramy swiadczenie to w systemie robimy zakończ? a nie w opcji Wszystkie decyzje---> Operacje ---> decyzja uchylająca??
kosmopatka
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kosmopatka »

może się mylę.. ale przecież jest w opcji przekroczenie kryterium.
ODPOWIEDZ