Decyzja zmieniająca - Stypendia

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 10 kwie 2015, 11:40

Czy teraz , przed decyzja zmieniającą jakiś dokument wystawianie np. zawiadomienie o wszczęciu postępowania? czy jakieś inne papiery? Jesli tak to jakie. Dziękuje za odp
Ania35

Napisano: 10 kwie 2015, 14:29

Tak wysyłam. Wsczęcie postępowania razem z 10 kpa i wezwaniem do złożenia oświadczenia o aktualnej sytuacji rodzinnej i finansowej oraz przypomnieniem, o dostarczeniu faktur i wyznaczam konkretną datę ich dostarczenia . A zgłosić się mają do ośrodka w ciagu 7 dni od odebrania w/w pisma. Wszystko w jednym piśmie.
okularnica

Napisano: 12 kwie 2015, 9:48

A przeslałaby mi pani takie pismo na e-mail?
Ania35

Napisano: 13 kwie 2015, 11:52

Ja nie wszczynam dalej toczy się postępowanie z wrześniowego wniosku.
aniaka

Napisano: 13 kwie 2015, 12:04

uważam tak samo postępowanie wszczęliśmy raz we wrześniu
xyz@

Napisano: 13 kwie 2015, 13:59

Ja tez nie wszczynam
Marta_16

Napisano: 13 kwie 2015, 14:29

To wystarczy tylko oświadczenie ze zgodą o zmiane decyzji i jednocześnie ośw że dochody sie nie zmieniły?
Ania35

Napisano: 13 kwie 2015, 15:04

ja do tej pory brałem oświadczenia o tym czy dochody się nie zmieniły, ale od tego roku już tego nie robię, gdyż kieruje się tym, że w decyzji mieli jasno napisane ze każda zmiana dochodu wymaga poinformowania. teraz wszczęcie i wydanie decyzji a pożniej wypłata jak faktury przyniosą..
saaaa

Napisano: 11 maja 2015, 12:37

A czy zmieniać decyzję, skoro klientka przy składaniu faktur poinformowała mnie,że "przyniosła ich mniej, ponieważ córka od stycznia porzuciła naukę w szkole "? W jaki sposób powinnam zrobić to prawidłowo? Jestem nowa, stypendia prowadzę od stycznia tego roku...
Rita

Napisano: 11 maja 2015, 12:46

a nie powinnaś uchylić decyzji od dnia zaprzestania nauki przez córkę? przecież nie jest już uczniem
aatka

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x