decyzje z ROPS
decyzje z ROPS
Jak robicie, jeżeli Urząd Marszałkowski wydał decyzję o przyznaniu świadczenia, np w okresach 01.04.2016 - 30.06.2016 oraz 01.09.2016 do 30.09.2017 r. to czy w systemie te dwa przyznania powinno się robić jako dwie decyzję, czy jako jedną???
Re: decyzje z ROPS
Czyli dobrze rozumiem, że jeżeli mam taką sytuację to powinnam sobie zrobić w systemie jako jedną decyzję, (chodzi o sytuację kiedy jest przyznane tylko na jedno i to samo dziecko)
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚR, SW
- Kontakt:
jedna decyzja, modyfikujesz plan wypłat 

a macie już wszystkie wnioski rozpatrzone jakie wysłaliście do ROPS? bo ja tylko jeden a reszta sobie chyba tam czeka.
u mnie też 1 rozpatrzyli, a reszta cisza- wnioski od kwietniamarta12345 pisze:a macie już wszystkie wnioski rozpatrzone jakie wysłaliście do ROPS? bo ja tylko jeden a reszta sobie chyba tam czeka.
dziękuje za odpowiedzi 
a w nawiązaniu do rozpatrzonych z ROPS, to u mnie zostało jakies 15 jeszcze do rozpatrzenia przez ROPS.

a w nawiązaniu do rozpatrzonych z ROPS, to u mnie zostało jakies 15 jeszcze do rozpatrzenia przez ROPS.
u mnie 7 do rozpatrzenia.nova12 pisze:dziękuje za odpowiedzi
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Świadczenia rodzinne, świadczenie wychowawcze
- Kontakt:
Mieliście już może sytuacje przekazania decyzji ROPS z 500+ do organu właściwego? Jakiś wzór pisma czy coś? Bo my wypłacamy ale Pani się przeprowadziła do innej gminy.
Oprócz decyzje z ROPS - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
wychowawczy
wstrzymanie 500+
zasiłek chorobowy przy działalności
studentka- jak liczyc je stypendium ?
uchylenie z urzędu?
dotacja
Śmierć wnioskodawcy
Uchylenie decyzji z ROPS
jaka podstawa do informacji publicznej
Nieadekwatna odpowiedź SYGNITY- P.Tomku pomocy
przekroczenie dochochodu nie wypłacono kasy