A sprawdzacie tylko te deklaracje śmieciowe których wnioski rozpatrujecie ? czy też uwzględniacie i liczycie wszystkie osoby z tego numeru które są w złożonych i nie rozpatrywanych wnioskach ?Iza 27 pisze: ↑06 paź 2022, 21:07Ja sprawdzam wszystkie wnioski, "wisze"na telefonie po 3 godziny dziennie, jak ktoś nie złożył deklaracji to dzwonimy i informujemy o tym,albo wysyłamy wezwanie żeby się zgłosili.W ten sposób można ustalić, czy mieszkają.A ile przy tym jest krzykui tłumaczenia że nie wiedzieli że trzeba za śmieci placic. Aczkolwiek to że ktoś nie płaci za odpady nie jest chyba podstawa do odmowy dodatku węglowego.
Jezu to ile Wy macie tych wniosków???? ja mam ponad 2000 jest nas na to 2 osoby (sprawdzam tylko o co wydaje mi się podejrzane) siedzimy w pracy do 19 a i tak ledwo ogarniamyIza 27 pisze: ↑06 paź 2022, 21:07Ja sprawdzam wszystkie wnioski, "wisze"na telefonie po 3 godziny dziennie, jak ktoś nie złożył deklaracji to dzwonimy i informujemy o tym,albo wysyłamy wezwanie żeby się zgłosili.W ten sposób można ustalić, czy mieszkają.A ile przy tym jest krzykui tłumaczenia że nie wiedzieli że trzeba za śmieci placic. Aczkolwiek to że ktoś nie płaci za odpady nie jest chyba podstawa do odmowy dodatku węglowego.