czyli - obsesja, a dlaczego? trzeba zapytać specjalisty, wkleja gdzie popadnie i co popadnie, nawet w poście przeciwko niej, dla udowodnienia swojej obsesji
PiS to najbardziej uczciwa partia, tutaj sprawy nazywa się po imieniu i dlatego jest tak skuteczna jako opozycja), a że stawia członkom wysokie wymagania to nie każdy chce i potrafi im sprostać.
Poza tym potrafią przyznać się do błędu co bardzo cenię, a ty Adam zacznij od siebie jak chcesz się dowartościować to nie ślizgaj się po plecach innych tylko ucz się i pilnie pracuj prosząc Boga o łaskę - może wówczas oświeci ciebie na tyle, żeby mieć swą godność i nie piętnować osób przez zazdrość bo to nie dość, że grzech, ale dla postronnych widoczne, że po to aby popsuć mi opinię i zasiać zwątpienie w moją uczciwośc chcesz mnie ukazać w pejoratywnym świetle
A jak jest coś dobrego i pięknego na tym świecie to trzeba to promować, a nie zwalczać prawdę
Eeee tam. Płacą jej za to. Pozatrudniali po całym kraju internetowe niedojdy, żeby pisiorom pijar robiły i żeby szczekały na forach. Zero w tym uczciwości, czy własnych przekonań, bo czy można dobrowolnie dać się zaślepić, wyprać sobie w ten sposób mózg, że oprócz tego hodowcy kotów nic się nie widzi? Przecież ta ofiara losu świadomie władzy się pozbyła. Pr.ze.p.i.epr.zył wszystko świadomie, żeby nie dojść do władzy - wiadomo, że źle rządzi się w czasie kryzysu. Łachów po całym kraju pozatrudniali, żeby szczekali i krytykowali bo jeszcze niedojdy planują dojść do władzy - jak Europa wyjdzie z kryzysu to jeszcze ta ciemna masa ma szansę na polskiej głupocie być wyniesiona do sprawowania władzy. Na 2-3 lata nie dłużej - bo oni nic nie potrafią.
no widzisz problem w tym, że jak się jest uczciwym to i wiarygodnośc rośnie i czlowiek z przekonania robi to co wielu nawet za pieniądze robiłoby byle jak dlatego ja osobiscie zdaję sobie sprawę z tego, ze piętnowanie mnie, osmieszanie, ostracyzm to wyraz bezsilnosci waszej, a dowod na szczere intencje PiS w walce o prawdę, ktora jest ważna aby zaistniala sprawiedliwosc spoleczna. Stad wasze wściekle wpisy pełne nienawiści i deprecjonowania wartości tego co konsekwentnie od lat robię.
Bo to wlasnie dowody w postaci faktow majacych udowodnienie czarnym na bialym kto tu jest wykorzystywany i w jakim celu. Jak jestesmy manipulowani i okradani z naszych cięzko zarobionych pieniędzy ( często przez rząd i w imie prawa poprzez stosowanie prawa niezgodnie z prawem lub niestosowanie juz istniejacego prawa poprzez nierzetelnosc i zaniechanie)
To, ze PiS tab konsekwentnie daży do ujawnienia prawdy was boli bo boicie się, że się okaże iż ślepo wierzyliście i daliście się oszukać, a inni nie pozwalają urągac wlasnej godności i oprocz mieć ważniejsze dla nich jest być sobą i móc sobie spojrzeć w twarz https://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... omosc.html