ZACZĄĆ ŻYĆ - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 19 mar 2013, 17:08

Witam.

Zacznę od tego że piszę o moich problemach po raz pierwszy i nie wiem czy robię dobrze,ale jestem już u skraju wyczerpania psychicznego.Moja rodzina składa się z 5 osób w tym troje dzieci w wieku szkolnym 4 lata temu wpadliśmy w długi kupiliśmy mieszkanie w tamtym czasie oboje z mężem pracowaliśmy dawaliśmy radę spłacaliśmy nasze zadłużenia terminowo.W chwili obecnej ja zostałam bez zatrudnienia mąż zaczął pracować co dziennie do pracy pokonuje łącznie 100 kil zarabia 1600 zł.Dosłownie całe dochody wpłacam do banków ale to cały czas za mało ......... szukam pracy daję ogłoszenia różnego rodzaju ale bez skutku woj Kujawsko -pomorskie nie potrzebuje ludzi do pracy co robić co ja mam robić .Wstyd mi przed dziećmi że nie mogę im dać rzeczy o które proszą które tak naprawdę są na porządku dziennym.To mnie boli .Jeśli znajdzie się osoba która może mi pomóc to będę wdzięczna.Nie wiem czy to bezpieczne .I oczywiście mój numer jeśli ktoś by miał ochotę po prostu sprawdzić moją wiarygodność 603085255.Z GÓRY DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM.
~Katarzyna

Napisano: 19 mar 2013, 17:34

Zgłoś się do Ośrodka Pomocy Społecznej w twojej miejscowości a otrzymasz pomoc a w między czasie możesz szukać zatrudnienia Powodzenia
~bea

Napisano: 19 mar 2013, 21:18

prawie 300 ofert pracy w kujawsko-pomorskim
https://praca.gratka.pl/kujawsko-pomorskie/
~mosiek

Napisano: 20 mar 2013, 7:35

mosiek - ale to oferty rczej dla Ciebie a nie dla powaznej kobiety z 3 dz

ja tam widze same hostessy i akwizytorów, od czasu do czasu waski specjalista...
~dluznik

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x