Dlaczego pracownicy socjalni są skapi - HYdE PaRK

Strona 5 z 6    [ Posty: 52 ]

Napisano: 17 kwie 2012, 21:19

PO TE GROSZE PRZYJEŻDŻAJĄ TAXI LUB WLASNYM SAMOCHODEM
~do żałosne

Napisano: 17 kwie 2012, 23:27

Oczywiście może jeszcze samolotem?
Prawda jest taka że jesteście chamscy, nieuprzejmi i niedouczeni a pewnie wielu z was pracuje tylko dlatego że jesteście pociotkami róznych osób.
I co do dokształcania - dokształcać się to trzeba w domu albo w trakcie czasu pracy (wyjazdy, konferencje) do tego przeznaczonym.
A co do kawy, ciastek itp - od tego jest przerwa - a nie 8 h pracy na biurku takie rzeczy stoją.
~Blablabla

Napisano: 18 kwie 2012, 0:19

Cóż za filar społeczeństwa może stworzyć bezrobotna parka popijająca nieznanego pochodzenia alkohole, żyjąca kosztem państwa i mająca 6-10 dzieci? Że niby te dzieci będą pracować na nasze emerytury ? Naiwność. 30 - 50% przychodzących powinna pomoc dostać bo im faktycznie się należy, ale zaszło kilka nieprzewidzianych wypadków. Reszcie zamiast kasy dałbym skierowanie do pracy - gdyby oczywiście była taka możliwość.
~betonowy

Napisano: 18 kwie 2012, 0:23

zazdroscisz tej kawy i ciasteczek.. z darow dostajesz, my sobie kupujemy. wiec nie marudz. moze Cie poczestowac i kawke podac? gow.no Cie powinno obchodzic co ja mam na biurku.

gdzie Ty masz okreslone kiedy należy sie doksztalcac i w jaki sposób? chyba jednak robisz to w nieodpowiednim czasie.

Parwda że Ty jestes uprzejmy, douczony i brakuje Ci osob spokrewnionych na kierowniczych stanowiskach. przykro oj przykro...
~hehe

Napisano: 18 kwie 2012, 9:10

widać juz jaka to panuje \"kóltóra\" u socjalnych. Mam nadzieje że tym forum si waszymi obelgami w stosunku do klientów ktos się zaintereseuje.

Masakra po prostu.

PS Nie raz widziałem socjalnego wpieprz.ającego dary.
~Po postach

Napisano: 18 kwie 2012, 9:14

i w pracy moja droga / mój drogi masz mieć na biurku porządek i to co Ci słuzy do pracy.

A czemu mnie to obchodzi?

Bo pracujesz nierobie na Państwowym i to JA i pozostałe 36 milionów obywateli Cie zatrudniamy!!

Mam nadzieje że do władzy dojdzie jakiś Palikot albo Mikke i rozwali całą ta pomoc socjalną i wam etaciki zlikwiduje.
Oj cieniutko pośpiewacie bo nie będzie siedzenia na forum, kawuś i pączusiów tylko robota i to kiepska bo jak widać wykształceni słabo jesteście.
~Po postach

Napisano: 18 kwie 2012, 10:00

powtarzam gow.no Cie obchodzi co ja mam na biurku. jestem obladowany ciastkami z kazdej strony, mam tez popcorn, chipsy i inne smakolyki...

a ja pracuje nierobie parszywy na Twoje zasiłki! a pozniej sam je wydaje!

w pomocy społecznej sa raczej niedobory w kadrach, wiec jak cos zrobią... to jedynie nas wiecej zatrudnia ;P ot taki psikus ;P

kultura panuje, ale nie w stosunku do nierobow ktorzy szukaja zaczepki na forum dla pracowników pomocy społecznej! co szukasz podpowiedzi jak znowu nasciemniac pracownikowi?
~pracownik socjalny

Napisano: 18 kwie 2012, 10:02

Ależ każdy na to liczy, że ktoś przyjdzie i posprząta. Krew nas zalewa jak ktoś wcale nie biedny przychodzi i wrzask od progu bo mu się należy. Jak dawać byle komu to lepiej nie dać w ogóle, a faktycznie potrzebującym dać tylko pomoc materialną i darmowe niektóre usługi.
~betonowy

Napisano: 18 kwie 2012, 10:04

spokojnie, nie daj się sprowokować, może to ktoś kto już nie opracuje w ops i stąd ten żal, ktoś kto kombinuje jak tu mieć, ale nic nie robić, ktoś komu nie przyznano, bo przekracza kryteria...
~oko

Napisano: 18 kwie 2012, 10:22

Heh,
wstyd mi trochę za kolegów powyżej.

Znam takie przypadki - przychodzi do pracy i jedyne co to ploteczki, kawka, zakupy i \"teren\" a pracy nie za duzo.

Pamietaj jednak \"po postach\" ze nie wszyscy tacy są.
Niektórzy naprawdę przezywają swoją pracę i szanuja ludzi.

A Panowie z góry? Szkoda gadać.

~Prawdziwa socjalna

Strona 5 z 6    [ Posty: 52 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x