dłuznik
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA,Dm,ST
- Kontakt:
dłuznik
Wezwałam dłuznika na wywiad. nie stawil sie w zwiazku z tym wszczełam postepowanie , napisalam do komornika czy placil i do OWW . odeslali pisam ze nie placil wiec zrobilam decyzje o uchylaniu sie. po odebraniu tej decyzji stawil sie dluznik z pretensjami ze byl chory nie mogl przyjsc itp ale jest dzisiaj . Co dalej mam z nim zrobic ? skoro decyzja wydana POMOZE KTOS
-
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM
- Kontakt:
Re: dłuznik
Ty zrobiłaś wszystko dobrze, dłużnik mógł poinformować jaka jest sytuacja. Teraz to dłużnik może się odwołać od decyzji jak chce, a jak nie to prowadzisz postępowanie dalej.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA,Dm,ST
- Kontakt:
Yhy. Czyli jak ma prawo to zabieram a jak nie to poprostu decyzja zostaje w mocy i tyle
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Fundusz alimentacyjny, dodatki mieszkaniowe, świadczenia rodzinne i wszystkie nowe dodatki, które rząd wprowadzi.
- Kontakt:
Dokładnie tak jest. Jeśli jest wydana decyzja o uchylaniu się, to pozostaje w mocy, natomiast jeśli nie, to wydajesz decyzję i całą ścieżkę dalszego postępowania
Oprócz dłuznik - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
zmiana wysokości zasądzonych alimentów
Działania z dłużnikiem a Sygnity
podstawa prawna
podstawa prawna fundusz
wniosek o zatrzymanie prawo jazdy
czy ktoś prowadził takie postepowanie?
śmieć dłużnika
Sprawozdanie część D.1.
bład wygenerowania sprawizdania xml
e-doręczenia a dostarczenie decyzji z FA do komornika
zagraniczny dłużnik
Zwrot środków z funduszu alimentacyjnego przekazanych do Województwa