Dłużnik się obudził
Dłużnik się obudził
Upewnijcie mnie proszę, jeżeli wysłałam wniosek do starostwa o zatrzymanie prawa jazdy dłużnikowi i starostwo wszczęło postępowanie to teraz już nie mogę wycofać tego wniosku? Dopiero jak dłużnik będzie wpłacał przez pół roku nie mniej jak 50% będę mogła napisać o zwrot tego prawa jazdy?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Dłużnik się obudził
dokładnie
mam pytanie co do wniosków o zatrzymanie prawka : składamy ze względu na miejsce zamieszkania dłużnika czy ze względu na miejsce zameldowania????
bo u mnie dłużnik się obudził i przyszedł po wydaniu decyzji dl. uchylającego się , w trakcie rozmowy powiedział że jego prawko wydal urząd tam gdzie jest zameldowany nie ten gdzie obecnie zamieszkuje
jak zrobić to poprawnie, prosze o podpowiedź
bo u mnie dłużnik się obudził i przyszedł po wydaniu decyzji dl. uchylającego się , w trakcie rozmowy powiedział że jego prawko wydal urząd tam gdzie jest zameldowany nie ten gdzie obecnie zamieszkuje
jak zrobić to poprawnie, prosze o podpowiedź
A co w przypadku jak już wysłany został wniosek o zatrzymanie prawka, starosta jeszcze nie wszczął postępowania a dłużnika przyszedł na wywiad?
Oprócz Dłużnik się obudził - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
Rencista a poszukujący pracy
dziecko w placówce
kurator ds. doręczeń
upomnienie- banalne a jednak ...
gdzie wniosek o zatrzymanie prawka
Pomocy -pilne. Proszę.
Aktywizować dłużnika?
PILNE LUDZIE POMOCY LISTY WYPŁAT
Wydać decyzję uznającą dłużnika za uchylającego się??
uchylenie zajęcia-Elmer, pomocy
dłużnik zatrudniony na 1/4 etatu
dłużnik pisze o zmniejszenie zajęcia
zgon dłużnika
termin
wniosek o zatrzymanie prawa jazdy
UMORZENIE TW