dłuznik spłacony

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
Kasia2019
Referent
Zajmuję się: FA/ŚW/ZR/DS
Kontakt:

dłuznik spłacony

Post autor: Kasia2019 »

Co trzeba zrobić w przypadku kiedy dłużnik spłaci dług?
aasssddd
Stażysta
Zajmuję się: ŚR,ŚW,DS
Kontakt:

Re: dłuznik spłacony

Post autor: aasssddd »

podbijam bo też mam problem. dłuznik spłacił zadłuzenie przez komornika, zwrocona zostala za duza kwota, domyslam sie ze mamy ja oddac komornikowi ale co w przypadku gdy fundusz jest dalej pobeirany? wystepuje do komornika z pismem iz dluznik na chwile obecna splacil zadluzenie ale dalej jest planowana wyplata funduszu, czy tez wystepuje do komornika z zapyatniem czy egzekucja jest dalej bezskuteczna i dalej wyplacam FA?
Kasia2019
Referent
Zajmuję się: FA/ŚW/ZR/DS
Kontakt:

Post autor: Kasia2019 »

Prosze o pomoc...
Awatar użytkownika
młodszyreferent96
Referent
Zajmuję się: mł. referent ds. obsługi Programu Rodzina 500+ i świadczeń z funduszu alimentacyjnego
Kontakt:

Post autor: młodszyreferent96 »

ja bym wystąpiła o zaświadczenie o bezskuteczności egzekucji, jeśli komornik zaznaczy, że egzekucja jest skuteczna wtedy uchylam prawo do świadczeń z funduszu. Ja miałam taką sytuację wierzycielka pobierała fundusz i jednocześnie dostawała o komornika kasę. Żeby nic się niedublowało to wniosła o uchylenie prawa
ODPOWIEDZ