Mam takie pytanie wiem od pracownika socjalnego ze dłużnik przebywa w więzieniu tylko nie wiem gdzie i teraz moje pytanie czy mogę napisać do komornika o podanie adresu zakładu????? czy co MAM ROBIĆ?
A nie wystarczy do Komornika że proszę o informację gdzie przebywa dłużnik e został zatrzymany??????każdy co innego jedni piszą żę do więzienia pisać czy tam przebywa ale skad ja wiem wa jakim więzieniu tego nie wiem tylko że przebywa i dioo rejestru karnego od razu pisać?
Jeśli napisze do komornika nie jest źle i jeśli napisze do KRK też nie jest źle??
Komornika muszę powiadomić że dłużnik przebywa w więzieniu????
Czy piszę do KRK otrzymuję odpowiedź wszczynam post. i wydaję decyzję uchylającą się i dalej prowadzę postępowanie wysyłam dokumenty do więzienia do dł.????????
ja piszę od razu do KRK, bo jak mam czekać aż mój komornik się ruszy, to mam już czarno na białym odpowiedź z KRK i jak dłuznik siedzi w ZK to nie podejmuję wobec niego czynności, tylko decyzja zobowiązująca do zwrotu i później TW.
ale jak dłużnik przebywa tylko rok to też tytułów nie robić? postępowanie cały czas trwało tylko został zatrzymany ale postępowanie dalej się toczy czy tak?
No dobra mam informację z KRK i nie uznaję go za uchylajacego sięskoro już wszczęte post. było wcześniej.????
a do komrnika wysyłam coś?