nie jestem pewna ,ale ja bym probowała : administracja, pakiet narzędziowy ,aktualizacja osób w sysyemie, wybrac osobe i probowac skasowac date zgonu, chybe cie czeka sporo pracy, jak nie usunie umorzenia dłuznikowi automatycznie to bym probowała zrobic to ręcznie przez liste wypłaconych pozycji , nie jestem na 100% pewna ale trzeba sprobowac, robilam to juz dość dawno po tym bylo kilka nowych aktualizacji ,
sprawdziłem nie ma tam żadnej daty. usuwam poprzez listę wypłat. chyba innego sposobu nie ma. a Może wiesz dlaczego w rejestrze dłużników zmieniło mi dla wszystkich dłużników saldo początkowe odsetki ?
mam postanowienie komornika w którym umarza się z art.825 kpc -alimenty bieżace , również 825 kpc na rzecz gops ale co mnie zastanawia mam na odstawie art. 818 kpc zawieszone postępowanie w zakresie alimentów zaległych na rzecz wierzyciela oraz w zakresie należności na rzecz Likwidatora Funduszu Alimen. ZUS .
Co mam dalej z tym robić możę ktoś podpowie? Czy w tym przypadku mogę umorzyć wszystkie należności w programie sygnity i dać do ksiegowości.