DMS Consulting z Rybnika - wówi Wam to coś? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 21 maja 2015, 11:01

Zadzwoniła do mnie Pani z ww. firmy i uskuteczniła jakiś bełkot, że kupiliśmy u nich oznaczenia BHP w 2009 roku i teraz MUSIMY kupić nowe za 400 zł, bo jak nie kupimy, to będzie po prostu koniec świata. Gdy jej powiedziałam, że muszę sprawdzić rzekome zmiany w przepisach prawnych, zanim wydam 400 zł publicznych pieniędzy, Pani się zdenerwowała, powiedziała, że już nie ma czasu ze mną rozmawiać, niechętnie podała mi adres i telefon firmy, i wydała rozkaz, że jak się namyślę, to mam do niej JESZCZE DZIŚ zadzwonić i zamówić!
Co robić, może ja o czymś nie wiem?... Doradźcie, proszę.
Esia

Napisano: 21 maja 2015, 11:05

Skonsultuj się z bhp-owcem, powie Ci co i jak :)
mori

Napisano: 25 maja 2015, 9:07

DMS mnie dręczy (bo inaczej tego nazwać sie nie da), telefonami od półtora roku, bo jakiś czas temu coś od nich kupiliśmy (nie za moich czasów).
Oszuści i krętacze, spławiać ich jak tylko się da, nie brać nic od nich, a kuriera odsyłajcie, jeżeli coś przywiezie.
a koniec świata tez miał być, kary, wpisania do jakichś rejestrów, masz rację, to po prostu bełkot.
allll

Napisano: 20 maja 2016, 11:21

Mnie także nękają od kilku lat, jak nie kupię - to straszą Biurem Ewidencji Dokumentów.
low

Napisano: 23 maja 2016, 7:30

Po roku: nadal nie odpuszczają :D
allll

Napisano: 21 paź 2016, 11:55

Do mnie dzwonią od 2011 roku, odkąd mój szef w amoku kupił od nich jakieś bezwartościowe szkolenie. Nasz BHP-owiec powiedział, że ich szkolenia to pic na wodę fotomontaż. Panie zatrudnione chyba wybierają według kodu- chamstwo przede wszystkim. Czym już oni mnie nie straszyli!!!
Zawsze leję z nich. Panie chyba maja napisane- jak odbierze baba, to się rozłączyć, a moim małym sukcesem jest, że od 5 lat nie udało im się porozmawiać z moim szefem. Kogokolwiek nie udają, ja ich zawsze rozszyfruję- jak nie jestem pewna, to pytam " A czy to nie przypadkiem DMS? Moja ulubiona firma?" Reakcja DMS- piana na ryju. Reakcja innych podmiotów- "Nie, nie, jestesmy firmą taką taką i dzwonimy w sprawie....". Więc jeśli ktoś do was dzwoni, jest chamski, straszy was czymkolwiek, powiedzcie, że nagrywacie rozmowę i idziecie z tym na policję :)- rzucanie słuchawką to najłagodniejsza reakcja. Ja ćwiczę na przykład na nich- asertywność oraz zachowywanie kultury w obliczu chamstwa i pieniactwa. Lekcja darmowa.
Kejt

Napisano: 21 paź 2016, 14:16

Robię identycznie :D
alll

Napisano: 28 sty 2017, 19:43

Uważajcie. Teraz DMS Consulting sprawy "szkoleniowe" przekazała do firmy IBM Sosonowiec. Teraz porponują szkolenia z zakresu oceny ryzyka zawodowego za 690 zł.
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x