No i własnie myslałem czy wezwać ja do wyjasnień zrobić wezwanie i postanowienie jej o wstrzymaniu wypłaty do czasu wyjaśnień. Dzwoniłem do niej ale ona twierdzi że dużo mieszka dziecko u niej i się zajmuje nim. Ojciec wściekły domaga się aby uregulować to sklad rodziny u niej bo ona takim sposobem wzięła św na swoje drugie dziecko. Może poxniej uchylenie i np. Tyle że to wina organu bo moglismy wezwac do uzupelnienia wniosku i uzupełnienia formalnego. Sam już nie wiem
No falszywe to nie wiem, bo ona mogła tak zrozumieć. , ale ma pouczenie w decyzji ze zmiany wszelkie należy zglaszać. wyłudzenie świadczeń. ale nasza wina ze nie sprawdziliśmy jej wzywając o dostarczenie i wyjaśnienie. każde4 z nich twierdzi co innego. On napisał nawet oświadczenie że dziecko nie mieszka z matką tylko z ojcem, ale to nie nasza klientka. Moze wezwanie, albo wznowienie art. 145 par. 1 pkt./ 5 kpa, w trybie art. 27 ust. 1art. 2pkt 16 , art. 15 ust. 1 ust. o pomocy państwa, 147 kpa i wstrzymać wykonanie do czasu podjęcia decyzji, art. 152 par. 1 kpa, Elmerku przeanalizujesz?? prosze
No tak ale skoro przynosi wyrok oświadczenie i wścieka się ze tam wpisane dziecko które nie mieszka bo wyłudza kaśe na drugie dziecko to tak nie można zostawic