DO JAGI - Polityka rachunkowości
DO JAGI - Polityka rachunkowości
Bardzo Panią proszę jeśli Pani ma opracowaną politykę rachunkowośi wg. nowego rozporządzenia o przesłanie .Piszą na forum, że trzeba mieć swoją dostosowaną do swoich potrzeb ale ja nie mam bo dopiero od niedawna pracuje.
[email protected]
Bardzo serdecznie dziękuje za udzieloną pomoc.
[email protected]
Bardzo serdecznie dziękuje za udzieloną pomoc.
Re: DO JAGI - Polityka rachunkowości
Ja też zaczynam pracę w GOPS i takiej polityki rachunkowości nie mam bo to jest nowo utworzona jednostka.Proszę jeśli to możliwe o przesłanie na niżej podany adres.
Z góry dziękuję :)i Pozdrawiam .
[email protected]
Z góry dziękuję :)i Pozdrawiam .
[email protected]
Bardzo Panią proszę o ile to możliwe o przesłanie mi Polityki rachunkowości. Dobiera rozpoczęłam pracę w ops i nie mam pojęcia jak to zrobić. Podaję swój adres:
[email protected]
Będę bardzo wdzięczna . Pozdrawiam
[email protected]
Będę bardzo wdzięczna . Pozdrawiam
Ja także bardzio proszę Politykę Rachunkowosci. Serdecznie dziekuję. mój e-mail: [email protected]
czy ktokolwiek z was dostał ta politykę rachunkowości
Ja także bardzio proszę Politykę Rachunkowosci dla OPS. mój e-mail: [email protected]
Witam. Bardzo Panią proszę o pomoc. Pracuję od 3 miesięcy w Ośrodku GOPS a od 13 sierpnia mam kontrolę Z RIO i nie mam Polityki rachunkowości ani zakładowego planu kont. Proszę jeśli to możliwe o przesłanie na niżej podany adres :
[email protected]
Z góry bardzo dziękuję i Pozdrawiam
[email protected]
Z góry bardzo dziękuję i Pozdrawiam
Błagam!!!!! Gorąco proszę o pomoc. Proszę o przesłanie nam wzoru Poltyki rachunkowości, bo mam tylko 2 tygodnie na opracownaie dokumentacji dot. polityki rachunkowości. Pracuję w OPS m-c i mamy trochę przepisów wewnętrznych, ale są one stare i w dużej części nieaktualne. We wrześniu mamy audyt z jednostki nadrzędnej. Z góry dziekuje za pomoc.!!!
Błagam!!!!! Gorąco proszę o pomoc. Proszę o przesłanie nam wzoru Poltyki rachunkowości, bo mam tylko 2 tygodnie na opracownaie dokumentacji dot. polityki rachunkowości. Pracuję w OPS m-c i mamy trochę przepisów wewnętrznych, ale są one stare i w dużej części nieaktualne. We wrześniu mamy audyt z jednostki nadrzędnej. Z góry dziekuje za pomoc.!!! Mój adres email:
[email protected]
[email protected]
Oprócz DO JAGI - Polityka rachunkowości - Wzory pism przeczytaj również:
uchylenie śp
forma przekazania
Wzór pisma do Archiwum Państwowego
kontrakt
Świadczenie pielęgnacyjne
Świadczenie pielęgnacyjne.
wzór decyzji przyznającej FA
Wyrównanie zasiłku okresowego-pomocy!!!!
Wniosek do sądu o przymusowe leczenie psychiatryczne
Jak numerować do instytucji w FA
wzor informacji dla dluznika
zasiłek staly pilne
pismo do archiwum
wzór decyzji do Fa
Wnioskodawca zmarł przed wydaniem decyzji
dec. ZA skarga