kontrakt
Re: kontrakt
bardzo proszę o przesłanie wzoru kontraktu socjalnego zawartego z osobą bezrobotną na adres [email protected] Z góry dziękuję za pomoc.
Bardzo proszę o przesłanie wzoru kontraktu socjalnego na adres [email protected]
wejdzcie na strone pcpr koszalin tam jest przykładowy kontrakt socjalny, ja skorzystałam, trzeba troche dodać od siebie. pozdro
Re: kontrakt Pilne
Proszę o przesłanie przykładowego kontraktu socjalnego już wypełnionego na adres [email protected]
Dziękuję
Dziękuję
Bardzo proszę o przesłanie kontraktu socjalnego zawartego z osoba bezrobotną na adres [email protected]
bardzo proszę o przesłanie przykładowych kontraktów socjalnych na mój adres e-mail [email protected] z góry dziękuje.
Re:proszę o pomoc
Serdecznie zwracam się do ludzi dobrego serca o pomoc nazywam się Marta mam 22lata jestem mężatko i mam 2 letnie dziecka obecnie z mężem nie pracujemy od kilku miesięcy nasze życie nabrało ciemnych barw mąż nie może znaleźć pracy całe lato pracował na budowie pomagają nam rodzice jak tylko mogą,ale to jest mało samych opłat mamy prawie 500zł potrzebne mi są pampersy dla dziecka, kaszki i ubranka środków czystości.Zwracamy się z bardzo mocną, gorącą i serdeczną prośbą do Państwa, z apelem o Pomoc o jaką kol wiek pomoc finansową, żywnościową materialną. Wszystko jest nam tak bardzo, bardzo potrzebne.
[email protected]
[email protected]
Oprócz kontrakt - Wzory pism przeczytaj również:
pisma
wzór FA
SUSZA - decyzja przyznająca
odmowa na studenta
prosze o pomoc
uchylenie śp
forma przekazania
Wzór pisma do Archiwum Państwowego
Świadczenie pielęgnacyjne
Świadczenie pielęgnacyjne.
wzór decyzji przyznającej FA
Wyrównanie zasiłku okresowego-pomocy!!!!
DO JAGI - Polityka rachunkowości
Wniosek do sądu o przymusowe leczenie psychiatryczne
Jak numerować do instytucji w FA
wzor informacji dla dluznika