kontrakt

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~MAGDA

kontrakt

Post autor: ~MAGDA »

prosze o przesłaniekontraktu socjalnego na adres
[email protected]
~karolina

Re: kontrakt

Post autor: ~karolina »

bardzo proszę o przesłanie wzoru kontraktu socjalnego zawartego z osobą bezrobotną na adres [email protected] Z góry dziękuję za pomoc.
~agnieszka

Post autor: ~agnieszka »

Bardzo proszę o przesłanie wzoru kontraktu socjalnego na adres [email protected]
~aaaaa~

Post autor: ~aaaaa~ »

wejdzcie na strone pcpr koszalin tam jest przykładowy kontrakt socjalny, ja skorzystałam, trzeba troche dodać od siebie. pozdro
~agnieszka

Re: kontrakt Pilne

Post autor: ~agnieszka »

Proszę o przesłanie przykładowego kontraktu socjalnego już wypełnionego na adres [email protected]
Dziękuję
~miki

Post autor: ~miki »

rowniez bardzo prosze o przeslanie konraktu socjalnego na
adres:[email protected]
dzieki!
~magda

Post autor: ~magda »

Bardzo proszę o przesłanie kontraktu socjalnego zawartego z osoba bezrobotną na adres [email protected]
~ewa

Post autor: ~ewa »

Jak możecie to mi też wyślijcie , dzięki mój adres: [email protected]
~~bratek~

Post autor: ~~bratek~ »

bardzo proszę o przesłanie przykładowych kontraktów socjalnych na mój adres e-mail [email protected] z góry dziękuje.
~MARTA

Re:proszę o pomoc

Post autor: ~MARTA »

Serdecznie zwracam się do ludzi dobrego serca o pomoc nazywam się Marta mam 22lata jestem mężatko i mam 2 letnie dziecka obecnie z mężem nie pracujemy od kilku miesięcy nasze życie nabrało ciemnych barw mąż nie może znaleźć pracy całe lato pracował na budowie pomagają nam rodzice jak tylko mogą,ale to jest mało samych opłat mamy prawie 500zł potrzebne mi są pampersy dla dziecka, kaszki i ubranka środków czystości.Zwracamy się z bardzo mocną, gorącą i serdeczną prośbą do Państwa, z apelem o Pomoc o jaką kol wiek pomoc finansową, żywnościową materialną. Wszystko jest nam tak bardzo, bardzo potrzebne.

[email protected]
ODPOWIEDZ