Do kiedy decyzjia - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 08 sie 2014, 14:46

czy jeżeli wierzycielki składaja wnioski w sierpniu to czy ja musze wydac decyzjie w ciągu miesiąca? To bedzie mój pierwszy okres swiadczeniowy i chce sie upewnic czy rozumiem dobrze. Ogólnie w ciągu okresu wydaje decyzjie w ciądu miesiąca a jezeli chodzi o sierpień to wypłata w paździerkiku czyli nie musze w ciągu miesiąca wydać decyzji??? taK???/

Mam pare wierzycielek co mają gospodarswo i nie wiem czy czekać az bedzie wiadomo jaki przelicznik czy rozpatrywać teraz juz tak obowiązuje do tej pory.
Nowa89

Napisano: 08 sie 2014, 15:27

???
Nowa89

Napisano: 11 sie 2014, 11:30

prosze no
Nowa88

Napisano: 12 sie 2014, 11:59

Dlaczego mi nikt nie che odpisać. Prosze was bardzo
Nowa89

Napisano: 12 sie 2014, 12:23

czy jeżeli wierzycielki składaja wnioski w sierpniu to czy ja musze wydac decyzjie w ciągu miesiąca? --- patrz art. 20 ust.4

Mam pare wierzycielek co mają gospodarswo i nie wiem czy czekać az bedzie wiadomo jaki przelicznik czy rozpatrywać teraz juz tak obowiązuje do tej pory. nie możesz brać przelicznika który obowiazuje teraz bo to jest na obecny okres świadczeniowy- czekasz na przelicznik ogłaszany zazwyczaj po 20 września
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x