do kiedy FA? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 15 lip 2014, 10:31

do kiedy należy się FA studentce II roku studiów magisterskich? W zaświadczeniu ma napisane, że planowany termin ukończenia studiów to 30.06.2014, no ale wiadomo przecież do kiedy trwa rok akademicki...
jolciaaaa

Napisano: 15 lip 2014, 11:20

I co z tego że planowany termin ukończenia to czerwiec?
Może dalej będzie kontynuować naukę?
Art. 167.2. Datą ukończenia studiów jest data złożenia egzaminu dyplomowego, w przypadku kierunków lekarskiego, lekarsko-dentystycznego i weterynarii – data złożenia ostatniego wymaganego planem studiów egzaminu, a w przypadku kierunku farmacja – data zaliczenia ostatniej, przewidzianej w planie studiów praktyki.
"Com napisał, napisałem."
J 19, 22
RR
Awatar użytkownika
VIP
Od: 23 lip 2007, 22:51
Zajmuję się:

Napisano: 15 lip 2014, 11:59

tyle, ze owa studentka w październiku będzie miała 25 lat, do czerwca czy do września przyznać?
aggga

Napisano: 15 lip 2014, 14:04

"tyle, ze owa studentka w październiku będzie miała 25 lat, do czerwca czy do września przyznać?"

A co ma ukończenie 25 lat w październiku do ewentualnego prawa do świadczeń za lipiec, sierpień i wrzesień?

Nie zrozumiałaś zacytowanego art. 167 ust. 2?

Mam zgadywać czy osoba uprawniona będzie kontynuować naukę np. we wrześniu, czy może podać Ci hipotetyczną datę złożenia przez stronę egzaminu dyplomowego? Naprawdę ja nadprzyrodzonych zdolności nie posiadam, wskazałam wszystko co należało wskazać jako odpowiedź na pytanie które zadałaś.
"Com napisał, napisałem."
J 19, 22
RR
Awatar użytkownika
VIP
Od: 23 lip 2007, 22:51
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x