do koordynatorów
Re: do koordynatorów
witam czy moglabym rowniez poprosic o dokumenty
anulka.slonko@gmail.com
anulka.slonko@gmail.com
Wiatam, od niedawna jestem koordynatorem. Co prawda stworzyłam już niezbędną dokumentacje, ale chciałabym porównać i sprawdzic czy idę w dobrym kierunku. Z góry dziękuje za pomoc;) koordynator.rz@gmail.com
Witam!
Ja tez jestem \"raczkującym\" koordynatorem. Mam prośbę - mogę też prosić o przesłanie tych dokumentów na adres koordynatorka@gmail.com
Coś tam już sama wymyśliłam, ale nie bardzo mam się z kim skonsultować . Najbardziej zależy mi na planie pracy z rodziną. Bardzo dziękuję!
Ja tez jestem \"raczkującym\" koordynatorem. Mam prośbę - mogę też prosić o przesłanie tych dokumentów na adres koordynatorka@gmail.com
Coś tam już sama wymyśliłam, ale nie bardzo mam się z kim skonsultować . Najbardziej zależy mi na planie pracy z rodziną. Bardzo dziękuję!

Witam. Jestem kolejnym \"świerzym\" koordynatorem i jest mi potrzebna wasza pomoc. Zrobiłam własną dokumentację, jednak nie jestem pewna czy jest ona odpowiednia. Bardzo Was proszę o wysłanie na mojego maila przykładową dokumentację abym mogła \"przebadać\". Będę bardzo wdzięczna. Mój mail ilonka009@wp.pl. z góry dziękuję! 

-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Witam
Jeśli to możliwe i ja chciałabym skonfrontować dokumentację. Bardzo proszę przesłanie na mail katgor@go2.pl
Jeśli to możliwe i ja chciałabym skonfrontować dokumentację. Bardzo proszę przesłanie na mail katgor@go2.pl
Kasia
taż dopiero zaczynam i jak macie jakieś materiały to bardzo proszę podesłać mi na e mail poplawskadomi@buziaczek.pl
Drodzy Koordynatorzy.
Napiszcie proszę co robicie z rodzinami, z którymi pracujecie. Jak wywiązujecie się ze swoich obowiązków określonych w ustawie - np. na czym polega u Was pomoc rodzinie zastępczej w wykonywaniu zadań wynikających z pełnienia pieczy zastępczej itd.
Jak często odwiedzacie swoje rodziny? Ja mam 12 rodzin zastępczych - póki co odwiedziłam wszystkie, ale powiem szczerze, że nie zgłaszają żadnych większych problemów - generalnie sobie radzą. Stąd moje pytanie - co z nimi robić w takiej sytuacji.
Jeśli byliście na jakimś wartościowym szkoleniu dla koordynatorów prozę o informacje.
Pozdrawiam
Napiszcie proszę co robicie z rodzinami, z którymi pracujecie. Jak wywiązujecie się ze swoich obowiązków określonych w ustawie - np. na czym polega u Was pomoc rodzinie zastępczej w wykonywaniu zadań wynikających z pełnienia pieczy zastępczej itd.
Jak często odwiedzacie swoje rodziny? Ja mam 12 rodzin zastępczych - póki co odwiedziłam wszystkie, ale powiem szczerze, że nie zgłaszają żadnych większych problemów - generalnie sobie radzą. Stąd moje pytanie - co z nimi robić w takiej sytuacji.
Jeśli byliście na jakimś wartościowym szkoleniu dla koordynatorów prozę o informacje.
Pozdrawiam
Ja też poproszę o te dokumenty tyska005@o2.pl Z góry dziękuję.
Witam! ja również prosze o pomoc w dokumentacji myslak@vp.pl z góry dziękuję Pozdrawiam wszystkich koordynatorów
Oprócz do koordynatorów - Stare tematy przeczytaj również:
dokumentowanie pracy asystenta
pomoc na zagospodarowanie po nowemu
rodzina pomocowa
sprzęt rehabilitacyjny
praca w wakacje
Dla używających Pomostu Sygnity
likwidacja barier
Osoba do pomocy w sprawowaniu opieki nad dziećmi
pomoc na kontynuowanie nauki dla osób niespełniających kryterium dochodowe
która gmina jako właściwa do ponoszenia odpłatności za dziecko
Pilnie szukamy miejsca dla dzieci