Do Koordynatorów RPZ w karju
Do Koordynatorów RPZ w karju
Witam serdecznie Państwa, mam taki pomysł, a mianowicie - Asystenci Rodziny maja swój zlot, a może miło by było coś takiego zorganizować dla koordynatorów RPZ. Myślę, że jest to przedsięwzięcie, na którym możemy dużo zyskać tj, wymianę doświadczeń, wsparcie, ale i zjednoczyć się by dbać o interesy koordynatorów. Jeśli ktoś chętny proszę o wypowiedzi i opinie czy jesteśmy w stanie skrzyknąć się? pozdrawiam i życzę udanych urlopów 

-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Do Koordynatorów RPZ w karju
Miła propozycja ale myślę, że trudna w realizacji. Kto bowiem podejmie się organizacji takiego spotkania?
Witaj motylku
ktoś musi być pierwszy, ......gdy widzę jak chętnie koordynatorzy "pomagają" sobie na tym forum to jestem, ......... ech
skoro inne grupy, zawody mogą się skrzyknąć to dlaczego nie my? więcej wiary w siebie 

-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jestem zainteresowana spotkaniem jestem z Jastrzębia -Zdroju, mogę popytać koordynatorów w naszym regionie
moj adres [email protected]

-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jeśli będzie jakiś pomysł to jestem otwarta 

Popytajcie swoich szefów czy dadzą Wam kasę na taki wyjazd. Reszta to już nie problem.
Gościu szukaj pozytywnych rozwiązań a nie patrz na kasę. Zrzeszenie się nie polega na pobycie w hotelu i spa. Wszystkiego nie przeliczysz na kasę, choć są i tacy ludzie. pozdrawiam
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Kasa, kasa, kasa - ludzie opamiętajcie się w końcu. to na czym wam zależy na wymianie doświadczeń czy na wycieczce? Ciężko jest za sponsorować z własnej kieszeni bilet? Bez przesady.
Oprócz Do Koordynatorów RPZ w karju - Stare tematy przeczytaj również:
AS analiza potrzeb na 2015
kontrole z zakresu pieczy
RODZINA POMOCOWA
Szukam placówki dla dziecka z faz
prosze o pomoc
Wolne miejsce w pogotowiu rodzinnym
placówka a MOW
Ile wynosi dofinansowanie?
pełnoletni wychowanek a opinia psychologiczna rodziny
Turnus rehabilitacyjny
sprawozdanie kwartalne PFRON