wiec teraz to co masz na nowym zaświadczeniu w pkt. 4 podziel na 2 i to co wyjdzie odejmij od zasądzonych alimentów wychodzi 15,50 tyle powinna dostać w sierpniu i we wrześniu a tak wogóle to to zaświadczenie jest błędne bo nie moze być takich dopisków ze poszło na ops tylko ma wykazać czy przekazał coś wierzycielce
aha rozumiem
ale on napisal ze bezskutecznosc : nie - czyli mimo wszystko to mam ta kwote z 4 pkt, podzielic na 2 czyli 189:2= 94,50 odejmuje od zasadzonych 110-94,5= 15.50 czyli tyle powinna dostac dobrze zrozumialam ?
czyli teraz mam uchylic te decyzje ktora jest wystawiona na sierpien i wrzesien przyznac nowe kwoty i decyzja o nie naleznie pobranej = odsteki tak ?
z gory dzieki - jestes wielka
dokładnie tak ale jak dla mnie to to zaświadczenie jest błędne bo powinna w takim razie widnieć tylko kwota z pkt.a i 4 b ic powinno zniknąć albo zapis przekazane ops
wiesz co u mnie czasem na innych zaswiadczeniech tak jest napisane np. splata zadluzenia wobe ops-u , i to od innych komornikow ( wielkopolska) , z gory za wszystko dziekuje bardzo i pozdrawiam
a czy te kwote 189 jak dzilele na 2 i mam 94,50 nie trzba jeszcze raz podzielic na dwoje dzieci 94,5 :2 = 47,50 i to odejmuje od 110 mam 63,50 na kzade dziecko na sierpien i wrzesien ? czy juz calkiem to pomylilam