do ops, które w razie przeprowadzki żądają kopii dokumentów - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 08 lut 2017, 10:29

Też mieliśmy taką sytuację że osoba się przeprowadziła do innej gminy, my decyzję uchyliliśmy i poinformowaliśmy żeby złożyła wniosek w nowej gminie. Ile było zachodu z tamtym opsem to szkoda gadać :D Kobieta zadzwoniła i spytała kiedy jej prześlemy oryginały bo ona na nie czeka :D . my mówimy, że oryginałów nie prześlemy, a jak chce to może wystąpić z pismem o ich kopię, to grzecznościowo je przygotujemy - w odpowiedzi usłyszałam, że oni o nic nie będą pisać do do nas, i u nich tak robią że przesyłają oryginały :D
Jeszcze nie chciała przyjąć wniosku od tej osoby :d I kazała się odwoływać od naszej decyzji uchylającej :D że w błąd wprowadziliśmy petenta :D
Małgoarza

Napisano: 08 lut 2017, 11:27

Otrzymałem wydrukowany wniosek elektroniczny z innej gminy wraz z decyzją uchylającą. Czy mam go u siebie wprowadzić czy wezwać stronę do złożenia nowego wniosku u mnie?
Rafałł

Napisano: 08 lut 2017, 12:21

Wezwać stronę, by złożyła nowy wniosek - masz przecież decyzję uchylającą
Gość

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem