Do osób obsługujących elektroniczną skrzynkę podawczą - Oprogramowanie

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 05 mar 2009, 9:40

Zastanawiamy się nad wprowadzeniem w naszym GOPS-ie el. skrzynki podawczej. Podzielcie się waszymi doświadczeniami, czy ma to wogóle jakiś sens w OPS-ach? Czy wpływają wam jakieś sprawy za jej pośrednictwem?
~abc

Napisano: 05 mar 2009, 10:14

mamy ja od roku to był niby obowiązek narazie bez podpisu i przz rok ani jedno pismo nie wpłyneło a za licencje trzeba zapłacic
~śr

Napisano: 08 mar 2009, 16:06

U nas podobna sytuacja. od maja 2008 był obowiązek i też nikt z tego nie skorzystał.
~nn

Napisano: 10 mar 2009, 15:17

też nikt nie skorzystał dobrze ze mamy na epulapie
~dup_a

Napisano: 10 mar 2009, 17:52

IMHO to sprawa ESP dla pomocy społecznej kwalifikuje się do jakiegoś wizjera TVN.

Jakim cudem nasi podopieczni, ludzie, którzy całe życie (nie chcę generalizować, ale w 95% przypadków tak jest) spędzają na ławkach przed monopolowym czy innej melinie mają składać wnioski o pomoc drogą elektroniczną? - ŚMIECH!

Co do becika to też nikt nie złoży wniosku bo papierów i załączników do tego tyle, że ludzie się gubią w formularzach papierowych i musi z nimi pracownik siedzieć i pilnować co gdzie ma wpisać petent a później 10 razy tłumaczyć jakie papiery dołączyć.

Mamy skrzynkę od maja. Płacimy sygnity za outsorcing bo tak prościej i taniej.

Paranoja płacić za coś, z czego nikt nie korzysta.

Tysiące ośrodków w Polsce razy setki złotych wydane na skrzynki = pożywka dla prasy, aż dziwne, że jeszcze to nie wypłynęło
~Yan

Napisano: 11 mar 2009, 14:45

podobnie jak przedmówcy mamy od maja 2008 bo jest taki obowiązek i nic do tej pory nie wpłynęło
~osa

Napisano: 11 mar 2009, 15:59

czyli znowu bedzie, ze urzedasy zawinili...
A ci co to wymyslili bedą bezkarni
~robert

Napisano: 04 maja 2009, 15:58

Ale przecież nikt nie kazał zakładać komercyjnych skrzynek podawczych. Trzeba było założyć na ePUAP. Całkowicie darmowa i jednocześnie jesteście w potężnej grupie urzędów korzystających z tego samego rozwiązania, Ja właśnie zrezygnowałem z rozwiązania komercyjnego i przenoszę się na ePUAP.
Pozdrawiam
~Piotr G.

Napisano: 12 maja 2009, 11:54

Skrzynka podawcza PEMI - również za free.
Pozdrawiam
Ps.
Nikt nie napisał pisma do Ośrodka.
~Kamilo

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x