do Pana Tomka i wszystkich użytkowników nowej wersji Sygnity - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 16 lut 2016, 16:55

Panie Tomku i wy wszyscy pracownicy!. Właśnie przeszłyśmy na nowy program. Mamy duży problem z listami wypłat. U nas tworzy się listy na dwa dni 15,16. Czyli według wpisania w decyzji w kalendarzyku dzień planowanej wypłaty. W starej wersji przy generowaniu list była opcja w podstawowych warunkach dzień planowanej wypłaty. Teraz jest tylko znacznik nazwisko od do. U nas nie robi się list z podziałem na nazwiska alfabetycznie. Teraz jest duży problem, ponieważ nawet jak u góry wpiszę datę planowanej wypłaty na dzień np. 16. to zczytuje mi wszyskie oosoby... proszę o pomoc. jak wygenerować podział list na konkretne dni...

Czy ktoś ma podobny problem Czyli listy wypłat tworzone według daty na kalendarzyku. Proszę o pomoc!
izu

Napisano: 16 lut 2016, 16:56

odpisałem ...
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 16 lut 2016, 17:11

Dziękuję za szybkość...ale chyba nie rozumiem o co Panu chodzi z okresem 15-16, jak to się ma do generowania list.....
izu

Napisano: 16 lut 2016, 17:15

To może podaj proszę rysunek okna jak generujesz tę listę wypłat.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 16 lut 2016, 17:28

Czy jest możliwość wprowadzenia w systemie sygnity " informacji sms" do obioru decyzji :D :mrgreen:

Koszty obsługi poczty są kosmiczne. :!: Taki system jest kdr.
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
Katar
Awatar użytkownika
Referent
Od: 08 kwie 2014, 11:27
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x