Podczas wprowadzania numeru konta osoby w pomoście wyskakuje komunikat - Liczba kontrola numeru konta jest błędna.
Liczba cyfr konta zgadza sie, nazwa banku, również się zgadza, wiec nie wiem o co chodzi.
Do Pana Tomka - Liczba kontrolna numeru konta jest błędna.
Re: Do Pana Tomka - Liczba kontrolna numeru konta jest błędna.
Może literówka w którejś cyferce konta. Pytania o nasz Pomost uprzejmie prosimy zadawać na forum www.public.sygnity.pl/forums
Dziękuje za odpowiedz, okazało sie , ze klientka popełniła błąd wpisując nr konta we formularzu.
Witam
Zwracam się z prośbą o pomoc. Przy zasiłkach stałych odprowadzana są składki zdrowotne. Zatwierdzone są decyzje , listy wypłat, wprowadzone składki zdrowotne na listę zatwierdzone i jak robię tradycyjny raport ze świadczeń to nie widzi żadnych składek zdrowotnych od stycznia 2013r do marca 2013r. Nie wiem czy trzeba jeszcze coś zrobić a obawiam się , że nie będzie widział składek zdrowotnych w zbiorze centralnym, czy to jest możliwe. Proszę o pomoc.
Zwracam się z prośbą o pomoc. Przy zasiłkach stałych odprowadzana są składki zdrowotne. Zatwierdzone są decyzje , listy wypłat, wprowadzone składki zdrowotne na listę zatwierdzone i jak robię tradycyjny raport ze świadczeń to nie widzi żadnych składek zdrowotnych od stycznia 2013r do marca 2013r. Nie wiem czy trzeba jeszcze coś zrobić a obawiam się , że nie będzie widział składek zdrowotnych w zbiorze centralnym, czy to jest możliwe. Proszę o pomoc.
Oprócz Do Pana Tomka - Liczba kontrolna numeru konta jest błędna. - Problemy techniczne z oprogramowaniem przeczytaj również:
dla Tomka - umowa dps
problem z SAC
zbiór w Pomost std
ZBIÓR
Twarde błędy w ZC w Amazisie
Podział stron w opisówce OZPS - pytanie do p. Tomka
do Pana Tomka
zasiłek stały
pomost
BONY
sorawozdania
SPRAWOZDANIE