do Pana Tomka Sygnity problem z big, wiem to nie fa - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Napisano: 15 lip 2016, 17:08

Witam, bardzo liczę na waszą pomoc,niestety na fa nikt nie odpowiada może tu mi ktoś pomoże, mam problem z przesyłem dłużników do biur. Podczas generowania pliku przesyłu z Sygnity program wrzuca mi dłuzników ale kwoty zadłużeń u wszystkich dłuzników różnia sie znacznie z kwotami zadłużeń wyliczonych na dzień(chodzi mi o takie kompleksowe zestawienie gdzie jest nalezność główna, odsetki, kwota zwrotów itp.. np. na 14.07.2016), dlaczego tak sie dzieje. Przecież generowanie takiego przesyłu poprzez komunikację jest z tego samego programu wiec dlaczego jest różnica i skąd ona się bierze ?Kwota zadłużenia z przesyłu jest rożna z zestawieniami zadłużenia na dzień, nawet jak porównuje z analityczna z programu to tez sie różni. Proszę o pomoc możę podczas generowania przesyłku coś żle zaznaczam(
warunki do eksportu), musze podać dłuzników, mój informatyk tez nie może mi w tym pomóc. Licze na wasze podpowiedzi. Sprawa bardzo pilna. Wspomnę ,że wczesniej chyba nikt przez ten program 9poprzednicy nie puszczali ) :(
Co powinnam zrobić bardzo proszę, sprawa nieziemsko pilna. Jestem nowa na fa.
ab83
Podinspektor
Od: 12 paź 2015, 19:41
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x