DO SYGNITY - Oprogramowanie

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 24 paź 2008, 10:18

Zrobiłam decyzję do FA i co , za każdym razem gdy wchodzę teraz w decyzję danej osoby z FA to wyskakuje mi zawiadomienie dla dłużnika, a nastepnie info dla komornika - to jakiś koszmar ! Gdyby się jeszcze to wykorzystało bezpośrednio. Ale tego w tej formie i postaci nie polecam wysyłać nikomu, żeby nie wyjść na kompletnych imbecyli pracujących w SR.
Info dla dłużnika można sobie wetkać w ... nos. Jest tam tyle błędów i nie mówię o literówkach - zobaczcie na jaką datę się powołujecie przy ustawie o zaliczce alimentacyjnej (wykazane kwoty zobowiązań dłużnika alimen.).

Akceptacje, homologacje, każecie sobie słono płacić za marnej jakości usługi - taki gniot jaki wyszedł od was ostatnio to ... szkoda już sie w..ć
~ewa

Napisano: 24 paź 2008, 10:42

szablon zawiadomienia czy informacji pewnie da się edytować i zrobić z niego co się chce więc szkoda nerw wystarczy tylko trochę popatrzeć w ustawieniach programu....
~xxx

Napisano: 24 paź 2008, 10:58

jak to mówią fortuna kołem się toczy a łaska pańska na pstrym koniu jeździe ha ha ha. jak widać wielki CL też ma niezadowolonych klientów
~x

Napisano: 24 paź 2008, 17:25

Szablon to ja sobie zrobiłam sama w Wordzie i sobie go edytuję.
\"ustawa z dnia 7.09.2007r. mówi o pomocy osobom uprawnionym do ALIMENTÓW\".
Natomiast ustawa od zaliczki alimentacyjnej to jest z dnia 22.04.2005r. - jakby CL nie wiedział.
Pa
~ewa

Napisano: 26 paź 2008, 23:09

a taki był dobry, amerykański ;)
~olo

Napisano: 27 paź 2008, 1:28

u mnie wszystko wychodzi jak chce...
a szablony można w dowolny sposó ustawiac- no tak ale trzeba troszeczke pomyslec - ale ciebie Ewo to chyba boli....

~bercik

Napisano: 27 paź 2008, 10:14

Wiesz boli, nie boli, od dłuższego czasu muszę działać jak automat bo nie mam czasu na zasanawianie się i przemyslenia. Więc lepiej żeby liczyć na siebie co też uczyniłam niż opierać się na takich cudakach, bo jeżeli ktoś dołożył to cudeńko to mucha nie powinna siadać. Nie po to się tworzy takie cudaczki żeby odbiorca musiał rozmyślać gdzie się poeta pomylił. Jak powiedziałam mam swój szablon i sobie go edytuję a napisałam to ku przestrodze dla innych \"zapędzonych\" w świadczeniach.
Nie po to też podałam tę inform. żebyś krytykował tylko ewentualnie pomógł, ale to forum to juz takie jest - same złośliwości.
Pa! Miłego dnia życzę.
~ewa

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x