POMOCY!!, bo ... ech... :( - Oprogramowanie

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 21 paź 2008, 11:28

SR Sygnity

Sytuacja następująca. Kobieta miała wychowawczy do 12.10.2008 r. Dostarczyła nowy dokument - wych. od 13.10.2008 do 12.10.2009. Zrobiłem zmianę częściową, wpisałem nowy okres, a pod spodem wpisałem poprzedni okres korzystania z wych. Po naciśnięciu \"Przelicz\" system pisze, że dodatek nie należy się. Po wyjściu i ponownym wejściu okazuje się, że \"Przelicz\" ładnie wszystko przelicza (??) i dodatek należy się. OK, ale na liście wypłat zabrakło niewypłaconej jeszcze części z poprzedniej decyzji. Usunąłem decyzję, ba, nawet wniosek zmieniający i... klops :(
Na \"starej decyzji\" począwszy od października mam przy wszystkich pozycjach informację \"wygasła (nie zrealizowana w wyniku zamknięcia realizacji świadczenia)\" i w żaden sposób nie można jej ożywić. O co kaman ja się pytam??? :(
~Bazyl

Napisano: 21 paź 2008, 11:43

wprowadź wniosek w związku ze zmianą, ale dopiero po zatwierdzeniu zrealizowanych świadczeń za październik
~ewa

Napisano: 21 paź 2008, 12:03

Łatwo powiedzieć, ale ja już nie mam możliwości wypłacenia niczego ze \"starej\" decyzji, bo - \"wygasła (nie zrealizowana w wyniku zamknięcia realizacji świadczenia)\" :(
~Bazyl

Napisano: 21 paź 2008, 15:07

Nikt, nic? Nie wiem co robić, bo próba zmiany starej decyzji w części (nowym wnioskiem) jest teraz niemożliwa. Przy próbie kwalifikacji wniosku otrzymuję komunikat, że stara decyzja nie przyznaje świadczenia i nie można jej zmieniać w części. Załamka po prostu :( :(
~Bazyl

Napisano: 21 paź 2008, 16:11

:(
~===

Napisano: 22 paź 2008, 11:33

Ratunku, bo stoję przez tą niedobrą decyzję w miejscu :(
~Bazyl

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x