SYGNITY pisze:pytałem o stopień pokrewieństwa i stan cywilny, nie o rodzaj osoby we wniosku
pozdrawiam
stopień pokrewieństwa starszej córki - członek rodziny
syna - dziecko własne
SYGNITY pisze:pytałem o stopień pokrewieństwa i stan cywilny, nie o rodzaj osoby we wniosku
pozdrawiam
matka - wdowajajaj pisze:SYGNITY pisze:pytałem o stopień pokrewieństwa i stan cywilny, nie o rodzaj osoby we wniosku
pozdrawiam
stopień pokrewieństwa starszej córki - członek rodziny
syna - dziecko własne
SYGNITY pisze:Stopień pokrewieństwa starszego dziecka musi być dziecko, żeby oprogramowanie wiedziało że jest to dziecko. I stan cywilny musi być kawaler albo panna. Wtedy podpowie się dobra decyzja.
jajaaj pisze:SYGNITY pisze:Stopień pokrewieństwa starszego dziecka musi być dziecko, żeby oprogramowanie wiedziało że jest to dziecko. I stan cywilny musi być kawaler albo panna. Wtedy podpowie się dobra decyzja.
tak zrobiłam jak Pan mówił
i tak przyznało a nie powinno
to jeszcze poproszę o informację która wersja oprogramowania.aggga pisze:u mnie pan wnioskuje na dwoje dzieci (w systemie zaznaczona jest kratka, że na pierwsze tez się ubiega). W informacji o dzieciach mam wpisaną dwójkę dzieci (w obydwu przypadkach stopien pokrewieństwa: dziecko własne, stan cywilny: kawaler). Dochód przekroczony. System dalej przyznaje na dwójke dzieci