Witam, wgrałam poprawke DPP006, ale niestety nadal mam następujące błędy :
Szczegóły:Błąd(1) w linii: 90639. Szczegóły: cvc-datatype-valid.1.2.1: \'\' is not a valid value for \'integer\'.
Błąd(2) w linii: 90639. Szczegóły: cvc-type.3.1.3: The value \'\' of element \'KOD_STOPNIA_POKREWIENSTWA\' is not valid.
Błąd(3) w linii: 90644. Szczegóły: cvc-datatype-valid.1.2.1: \'\' is not a valid value for \'integer\'.
Błąd(4) w linii: 90644. Szczegóły: cvc-type.3.1.3: The value \'\' of element \'KOD_STOPNIA_POKREWIENSTWA\' is not valid.
co robić?
Do Sygnity - zbiory centralne
Re: Do Sygnity - zbiory centralne
wyslać do sygnity opis błędu (plik txt) i zbior plik xml
Błąd sposodowany jest brakim uzupełnionego stopinia pokrewieństwa w niektórych wnioskach.
Rozwiązanie: Na oknie zbioru centralnego z memu operacje wybrać \"uzupełnić stopień pokrewieństwa\" po czy ponownie zapisać pliku XML (bez ponownego wykonywania zbioru!!!). Powinno pomóc. A na przyszłość radzę dokładnie wypełniać wszyskie dane we wnioskach.
Pozdrawiam
Rozwiązanie: Na oknie zbioru centralnego z memu operacje wybrać \"uzupełnić stopień pokrewieństwa\" po czy ponownie zapisać pliku XML (bez ponownego wykonywania zbioru!!!). Powinno pomóc. A na przyszłość radzę dokładnie wypełniać wszyskie dane we wnioskach.
Pozdrawiam
mam ten sam problem jesli chodzi o stopnie pokrewienstwa jak uzupelnic to we wnioskach jedna z osob jest wnioskodawca
Na głównym oknie programu menu administracja/narzędzia/modyfikacja danych wniosku, wybierz interesujący Cię wniosek i kliknij \"akceptuj\". Będziesz miał wtedy możliwość zmodyfikowania stopnia pokrewieństwa (zakładaka Kwalifikacja/Skład rodziny, ustaw się na wnioskowacy i kliknij modyfikuj)
Oprócz Do Sygnity - zbiory centralne - Problemy techniczne z oprogramowaniem przeczytaj również:
Jak wpisywać zobowiązania dłużnika w Nemezisie?
decyzje w sygnity
DO SYGNITY - FA
SYGNITY-odsetki
zerowe listy
zc pomost...pilne...błędy w SAC
pomost
ŚR-Sygnity
SYGNITY - pomocy !!!
problem z MK1/MK2
gsac
dwa konta - sygnity
TOP-TEAM -( FUNDUSZ ALIMENTACYJNY)