witam
zrobilem odbudowe zbioru i wyszly mi bledy dot. wywiadow, ze opis sytuacji nie moze byc wczesniejszy niz data o pol roku od kwartalu za ktory przesylamy dane w zbiorze.
w jaki sposob poprawic ten blad. daty przeprowadzenia wywiadu nie moge modyfikowac a jak zrobie nowy wywiad jakis posredni pomiedzy ta roznica 0,5 roku to wywala mi blad ze data nie moze byc wczesniejsza niz data ostatniego wywiadu.
jak poprawiacie te bledy?
zbc Pomost Sygnity i wywiady
Re: zbc Pomost Sygnity i wywiady
możesz zmienić datę wywiadu, na taką która Ci pasuje:
dec. zatwierdzone, znajdź błędną decyzję, wejdź w tryb przeglądfania, po prawej na dole otwórz wywiad, czynności - zmień datę kompletnego wywiadu.
dec. zatwierdzone, znajdź błędną decyzję, wejdź w tryb przeglądfania, po prawej na dole otwórz wywiad, czynności - zmień datę kompletnego wywiadu.
Re: zbc Pomost Sygnity i wywiady
~M. Datę każdego zatwierdzonego wywiadu można zmienić korzystając z menu Czynności na liście wywiadów i wybierając pozycję \"Zmień datę kompletnego wywiadu\". Z tego samego menu można wybrać pozycję \"Dodaj brakujący wcześniejszy wywiad\" dzięki czemu można wprowadzić wywiad, jak to nazwałeś \"pośredni\" czyli między dwoma innymi. A dalej można dołączyć ten dołożony wywiad do decyzji tak jak napisał ~Grzegorz.
Ja wiem że nie każdy ma czas czytać podręczniki, ale absolutne minimum to poczytać sobie opisy zmian które publikujemy na naszej stronie www.public.sygnity.pl przy kolejnych wersjach Pomostu, aby wiedzieć co i jak. No i oczywiście z takimi pytaniami zwracać się do naszego serwisu lub na nasze forum na stronie www.public.sygnity.pl/forum/
pozdrawiam
Tomek
Ja wiem że nie każdy ma czas czytać podręczniki, ale absolutne minimum to poczytać sobie opisy zmian które publikujemy na naszej stronie www.public.sygnity.pl przy kolejnych wersjach Pomostu, aby wiedzieć co i jak. No i oczywiście z takimi pytaniami zwracać się do naszego serwisu lub na nasze forum na stronie www.public.sygnity.pl/forum/
pozdrawiam
Tomek
Oprócz zbc Pomost Sygnity i wywiady - Problemy techniczne z oprogramowaniem przeczytaj również:
ŚR-Sygnity
Do Sygnity - zbiory centralne
SYGNITY - pomocy !!!
problem z MK1/MK2
gsac
dwa konta - sygnity
TOP-TEAM -( FUNDUSZ ALIMENTACYJNY)
TOP -TEAM ( świadczenia rodzinne)
NEMEZIS wklepywanie danych od poczatku
SYGNITY- MAM PROBLEM
sygnity sprawozdanie- zasiłki rodzinne
Usalenie dochodu