zbc Pomost Sygnity i wywiady

Wybrane tematy:
Podpis klienta pod wywiadem POMOST STD Błąd sprawozdania Sprawozdania MRiPS-06 (wersja 1.04a) za 2021 Odnowienie certyfikatu Brak możliwości wygenerowania sprawozdania SKŁ ZDR pytanie odnośnie poprawności danych problem z wydrukiem informacji /decyzji w Sygnity
ODPOWIEDZ
~M

zbc Pomost Sygnity i wywiady

Post autor: ~M »

witam
zrobilem odbudowe zbioru i wyszly mi bledy dot. wywiadow, ze opis sytuacji nie moze byc wczesniejszy niz data o pol roku od kwartalu za ktory przesylamy dane w zbiorze.

w jaki sposob poprawic ten blad. daty przeprowadzenia wywiadu nie moge modyfikowac a jak zrobie nowy wywiad jakis posredni pomiedzy ta roznica 0,5 roku to wywala mi blad ze data nie moze byc wczesniejsza niz data ostatniego wywiadu.

jak poprawiacie te bledy?
~Grzegorz

Re: zbc Pomost Sygnity i wywiady

Post autor: ~Grzegorz »

możesz zmienić datę wywiadu, na taką która Ci pasuje:
dec. zatwierdzone, znajdź błędną decyzję, wejdź w tryb przeglądfania, po prawej na dole otwórz wywiad, czynności - zmień datę kompletnego wywiadu.
~SYGNITY

Re: zbc Pomost Sygnity i wywiady

Post autor: ~SYGNITY »

~M. Datę każdego zatwierdzonego wywiadu można zmienić korzystając z menu Czynności na liście wywiadów i wybierając pozycję \"Zmień datę kompletnego wywiadu\". Z tego samego menu można wybrać pozycję \"Dodaj brakujący wcześniejszy wywiad\" dzięki czemu można wprowadzić wywiad, jak to nazwałeś \"pośredni\" czyli między dwoma innymi. A dalej można dołączyć ten dołożony wywiad do decyzji tak jak napisał ~Grzegorz.

Ja wiem że nie każdy ma czas czytać podręczniki, ale absolutne minimum to poczytać sobie opisy zmian które publikujemy na naszej stronie www.public.sygnity.pl przy kolejnych wersjach Pomostu, aby wiedzieć co i jak. No i oczywiście z takimi pytaniami zwracać się do naszego serwisu lub na nasze forum na stronie www.public.sygnity.pl/forum/
pozdrawiam
Tomek
ODPOWIEDZ