ehhh... pomost generalnie mi się podoba... tylko, ze jest tyle błedów z lat dawnych, ze czasem szlak trafia bo nie mozna wyprostowac... przydala by mi sie chyba zupełnie czysta baza byłoby troche pracy z wprowadzeniem rodzin od poczatku ale jakby zrobił to rzetelnie to wszelkie ststystyki nie musiały by byc liczone \"na piechotę\" jak i tak robi sie to teraz bo z pomosta wychodza bzdury
No ale w nowej aplikacji, jak sobie przeniesiesz rodzinę do niej, to zaczynasz od pustej teczki, więc wszystko co wprowadzisz możeszj juz wprowadzić dobrze - wszystko zależy od Ciebie
pozdrawiam
No ok, ale to jak w przeszłości coś było nie tak jak powinno wprowadzane, to nie powinno szkodzić w statystykach np. za bieżący rok. Jak są wprowadzane na bieżąco wszystkie wypłaty, realizacje, ew. zwroty, to np. w analizie zrealizowanych świadczeń za ten rok, wszytsko się zgodzi co do grosza z księgową.
tak z tym masz rację... ale czasem pojawia się jakiś błąd przeszłości i \"obchodzi\" się to jak sie potrafi, czasem oszukując system a czasem i teraz z pośpiechu coś umknie nie żebym szukała wytłumaczenia bo ja ogólnie jestem zwolennikiem programów (ułatwiaja życie) i np. w świadczeniach rodzinnych juz nie ma takiego problemu bo od samego poczatku było mało błedów a pracownicy przyzwyczajeni, ze wszystkie dane wpisuje sie w system jak pan bócek przykazał