do Tomek plisss ;) - Oprogramowanie

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 17 lip 2012, 17:01

ehhh... pomost generalnie mi się podoba... tylko, ze jest tyle błedów z lat dawnych, ze czasem szlak trafia bo nie mozna wyprostowac... przydala by mi sie chyba zupełnie czysta baza ;) byłoby troche pracy z wprowadzeniem rodzin od poczatku ale jakby zrobił to rzetelnie to wszelkie ststystyki nie musiały by byc liczone \"na piechotę\" jak i tak robi sie to teraz bo z pomosta wychodza bzdury :(
~aj

Napisano: 17 lip 2012, 17:11

No ale w nowej aplikacji, jak sobie przeniesiesz rodzinę do niej, to zaczynasz od pustej teczki, więc wszystko co wprowadzisz możeszj juz wprowadzić dobrze - wszystko zależy od Ciebie
pozdrawiam
~Tomek

Napisano: 17 lip 2012, 17:15

tak... we wsparciu można dobrze i jak trzeba tylko, że 10 rodzin w starciu z 400 to kropla w morzu potrzeb :(
~aj

Napisano: 17 lip 2012, 17:21

No ok, ale to jak w przeszłości coś było nie tak jak powinno wprowadzane, to nie powinno szkodzić w statystykach np. za bieżący rok. Jak są wprowadzane na bieżąco wszystkie wypłaty, realizacje, ew. zwroty, to np. w analizie zrealizowanych świadczeń za ten rok, wszytsko się zgodzi co do grosza z księgową.
~Tomek

Napisano: 17 lip 2012, 17:29

tak z tym masz rację... ale czasem pojawia się jakiś błąd przeszłości i \"obchodzi\" się to jak sie potrafi, czasem oszukując system :( a czasem i teraz z pośpiechu coś umknie :( nie żebym szukała wytłumaczenia bo ja ogólnie jestem zwolennikiem programów (ułatwiaja życie) i np. w świadczeniach rodzinnych juz nie ma takiego problemu bo od samego poczatku było mało błedów a pracownicy przyzwyczajeni, ze wszystkie dane wpisuje sie w system jak pan bócek przykazał :)
~aj

Napisano: 17 lip 2012, 17:30

a teraz zmykam... miłego dzionka... pozdrawiam :)
~aj

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x