sporządzam tytuły w imieniu urzędu- burmistrza, gromadzę dokumentację itd. czy macie jakieś upoważnienie od burmistrza że możecie to robić??
Bo ja nic nie dostałam..
do tytułów
Re: do tytułów
do gromadzenia dokumentów nie potrzebujesz, inna sprawa jezeli przeprowadzasz wywiad czy odbierasz osw majatkowe to musisz miec upowaznienie a upowaznienie do postepowania wobec dluznikow moze miec kierownik a Tobie zleca obsluge
do gromadzenia dokumentów nie potrzebujesz, inna sprawa jezeli przeprowadzasz wywiad czy odbierasz osw majatkowe to musisz miec upowaznienie a upowaznienie do postepowania wobec dluznikow moze miec kierownik a Tobie zleca obsluge
upoważnienie do wszystkich czynności mam tylko do tytułów nie mam, skoro kierownik jako mój przełożony nie może tego podpisywać to nie może też mi zlecić robienia tych tytułów a robie (bo burmistrz kazał) i nie wiem czy nie powinnam mieć takiego upoważnienia, wy coś macie?
ja też nic nie mam ale wiem że niektóre gminy jakoś to regulują ale u nas nawet prawnik nie wie jak
Oprócz do tytułów - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
archiwum
działania DA..........
TW
do Elmera
ELMER prosimy o pomoc :)
poszukujemy pracownika Fa i ŚR na zastępstwo
wyrównanie od komornika
pomoże ktoś ?? potrzebna pilna odpowiedż
tw
big jak robić
FA DŁUŻNIK
art. 7 ust. 1 czy ktoś stosował