do tytułów

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
wrobiony

do tytułów

Post autor: wrobiony »

sporządzam tytuły w imieniu urzędu- burmistrza, gromadzę dokumentację itd. czy macie jakieś upoważnienie od burmistrza że możecie to robić??
Bo ja nic nie dostałam..
Podziemie

Re: do tytułów

Post autor: Podziemie »

do gromadzenia dokumentów nie potrzebujesz, inna sprawa jezeli przeprowadzasz wywiad czy odbierasz osw majatkowe to musisz miec upowaznienie a upowaznienie do postepowania wobec dluznikow moze miec kierownik a Tobie zleca obsluge
Podziemie

Post autor: Podziemie »

do gromadzenia dokumentów nie potrzebujesz, inna sprawa jezeli przeprowadzasz wywiad czy odbierasz osw majatkowe to musisz miec upowaznienie a upowaznienie do postepowania wobec dluznikow moze miec kierownik a Tobie zleca obsluge
wrobiony

Post autor: wrobiony »

upoważnienie do wszystkich czynności mam tylko do tytułów nie mam, skoro kierownik jako mój przełożony nie może tego podpisywać to nie może też mi zlecić robienia tych tytułów a robie (bo burmistrz kazał) i nie wiem czy nie powinnam mieć takiego upoważnienia, wy coś macie?
drs

Post autor: drs »

ja też tak mam nie przejmuj się
................

Post autor: ................ »

ja też nic nie mam ale wiem że niektóre gminy jakoś to regulują ale u nas nawet prawnik nie wie jak
ODPOWIEDZ