do wszystkich pracujących na Amazisie - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 09 lut 2016, 13:43

czy do obsługi Amazisa używacie windows 8 czy starsze systemy operacyjne. No i oczywiście jak Wam działa empatia. Bardzo proszę o odpowiedzi.
olllga

Napisano: 09 lut 2016, 13:56

up
olllga

Napisano: 09 lut 2016, 14:08

Ja używałem Windows 7 64 bit a obecnie od kilku miesięcy Windows 10 64 bit.
Ze względu na system nie ma żadnych problemów. Czy to z systemem dziedzinowym czy emp@tią.
Jedynie co zauważyłem to kwestia między systemem operacyjnym 32 a 64 bitowym gdzie należy zmiany katalogów ręcznie poprzez wycinanie robić.
Aha i coś w obecnym Windows 10 mam z plikami *.xml sprawozdań, że są nie widocznie w oknie eksploratora Windows.
Reasumując Windows XP, Vista, 7, 8.1 czy 10 nie wpływa na systemy dziedzinowe i emp@tię ;)

@edit:
Zdarza się trochę błędów ale to sam nie wiem wydają się z winy dostawcy systemu dziedzinowego.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 09 lut 2016, 14:19

Dziękuję Heilland :)
olllga

Napisano: 09 lut 2016, 14:21

Proszę Cię bardzo, a przypadkiem nie chodzi o to, że może pomoc techniczna systemu dziedzinowego wciska Ci kit, ze to wina systemu operacyjnego?
Nie daj się im jak coś :)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 09 lut 2016, 14:24

ja mam Windows 7; 64 bit. Z programem nie mam problemów. Ale empatia to porażka. Zus sporadycznie, US w ogóle nie działa (brak odpowiedzi na zapytanie), szczątkowe informacje z pośredniaka są dostępne.
Pegii

Napisano: 09 lut 2016, 14:26

Pegii pisze:ja mam Windows 7; 64 bit. Z programem nie mam problemów. Ale empatia to porażka. Zus sporadycznie, US w ogóle nie działa (brak odpowiedzi na zapytanie), szczątkowe informacje z pośredniaka są dostępne.
Nie mylcie tych problemów z problemami przez system operacyjny.
Te problemy co piszesz to każdy ma niezależnie od systemu operacyjnego ;)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x