oooo....nie będzie do czego się przyczepić

lepiej mieć podkładkę...ze wnioskodawca zapoznał się z definicją dochodu...podpisał ...a nie, że ja nie wiedziałem co to dochód bo pani mi nie powiedziała...
u nas definicję dochodu mają w pouczeniu do złożonego wniosku więc nie ma możliwości żeby nie wiedzielilepiej mieć podkładkę...ze wnioskodawca zapoznał się z definicją dochodu...podpisał ...a nie, że ja nie wiedziałem co to dochód bo pani mi nie powiedziała...
oczywiście że niewiedza nie tlumaczy:) ale jednak...w pouczeniu sami tez zamiesciliscie definicję dochodu:) A Ci...co jej nie zamiescicli przy wniosku...dadzą oswiadczenie do podpisu:) i wszystko grabrodafix pisze: ↑01 lip 2021, 7:36u nas definicję dochodu mają w pouczeniu do złożonego wniosku więc nie ma możliwości żeby nie wiedzielilepiej mieć podkładkę...ze wnioskodawca zapoznał się z definicją dochodu...podpisał ...a nie, że ja nie wiedziałem co to dochód bo pani mi nie powiedziała...![]()
poza tym niewiedza nikogo nie tłumaczy , także ten tego...![]()
dokładnieoczywiście że niewiedza nie tlumaczy:) ale jednak...w pouczeniu sami tez zamiesciliscie definicję dochodu:) A Ci...co jej nie zamiescicli przy wniosku...dadzą oswiadczenie do podpisu:) i wszystko gra
zaświadczenie od komornika a jeśli sprawa nie skierowana do komornika to liczymya co w przypadku jak ktoś ma przyznane alimenty (wyrokiem sadu) ale nie otrzymuje?