dodatek 250 - Dodatek 250zł

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 23 lis 2012, 9:05

Witam. Od nowego roku będę przeniesiona na świadczenia rodzinne i FA. Kierownik powiedział że nie będę miała dodatkowego urlopu i 250 dodatku. Czy ma rację. Fakt, nie będę 4 godz pracowała w terenie. Może ktoś potwierdzić?
~basia nowa

Napisano: 23 lis 2012, 9:48

no tak
250 sie należy za pracę w terenie i tak samo urlop wiec zastanów sie JA TAM BYM WOLAŁ nie przechodzic
~domino

Napisano: 11 lut 2013, 16:08

dodatek należy się pracownikowi socjalnemu za wykonywanie pracy w terenie co najmniej 4 godziny dziennie
~sonia

Napisano: 20 mar 2013, 14:37

podaj przepis który mówi o tych 4 godzinach
~Edyta

Napisano: 27 mar 2013, 12:41

Witam nie ma przepisu o ilości godzin pracy w terenie, jeżeli jesteś zatrudniona w pełnym wymiarze czasu pracy na stanowisku pracownika socjalnego do którego obowiązków ( w 100% :))))) należy praca socjalna to zgodnie z ustawą masz prawo do dodatku 250ZŁ.
~Ania- starszy specjalista pracy

Napisano: 28 mar 2013, 14:51

Niedługo będzie 9 rocznica, jak nie jest waloryzowany ten dodatek.
Te 250złotych nie wlicza sie też do wysokości przyszłej emerytury, tak samo jak np. premia uznaniowa.
Co z tego, że teraz mamy te niewielie pieniądze , które umożliwają nam przetrwanie, jeżeli się ich do niczego nie wlicza?
Emerytrura głodowa.
Zamiast dodatku jak go zwać \"terenowego\" niech go włączą do pensji podstawowej, to coś z tego może będzie?
Jak na razie, to nas kiwają w lewo i w prawo, bo jesteśmy tą grupą zawodową, która potrafi wszystko podkreślam WSZYSTKO załatwić nie patrząc na obciążenia pracą, nowymi zadaniami - jesteśmy PERFEKCYJNI !!!
Co na to inni???
~Józek

Napisano: 05 kwie 2013, 11:34

Józek, dodatek 250 zł liczy sie do emerytury, nie wprowadzaj w błąd ludzi
~~ara

Napisano: 03 wrz 2013, 9:32

Witam. Od dwóch lat jestem pracownikiem socjalnym, mam zatrudnienie na stałe, ale jestem finansowana z funduszy unijnych póki są projekty, czy należy mi się dodatek 250 zł za pracę w terenie ??
~gocha

Napisano: 07 paź 2013, 16:34

Czy tez dostaliście pismo ze UW da nam tylko 80 % na dodatki 250
~beata

Napisano: 25 paź 2013, 10:21

jestem zatrudniona jako pracownik socjalny ze środków unijnych i posiadam dodatek 250 zł
~anonim

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x