Dodatek 250zł dla pracownika socjalnego zatrudnionego w projekcie POKL
Re: Dodatek 250zł dla pracownika socjalnego zatrudnionego w projekcie POKL
hmm... chyba, że masz ten dodatek już wliczony w wynagrodzeniu,co?
nie musi on być uwzględniony we wniosku o dofinansowanie równie dobrze MOŻNA ZWIĘKSZYĆ ZAPOTRZEBOWANIE NA NIEGO Z TEGO SAMEGO ŹRÓDLA CO MAJĄ POZOSTALI PRACOWNICY. w takiej sytuacji nadal ok 3000 można wykorzystac na realizacje projektu 

mam pytanie do bent jaki masz zakres czynności tzn. oprócz terenu co masz w zakresie dodatkowego z projektu .
oczywiście dodatek Ci sie należy! jeśli nawet pracujesz w ramach projektu i dla projektu!!! a przecież w projekcie w punkcie aktywna integracja też musisz kontaktować się z beneficjentami i chodzić do nich w teren!!
Ja mam też inne pytanie do innych czy mają oprócz dodatku ryczałt za wyjazd w teren?? ogólnie czy w projekcie ktoś z was ma zabezpieczony dojazd?? Prosze o szybką odpowiedź
Ja mam też inne pytanie do innych czy mają oprócz dodatku ryczałt za wyjazd w teren?? ogólnie czy w projekcie ktoś z was ma zabezpieczony dojazd?? Prosze o szybką odpowiedź
ja pracuje od 3 miesięcy na stanowisku pracownik socjalny i co miesiac dostaje dodatek 250. pomimo że bardzo rzadko mam wywiady w terenie. Nalezy Ci się dodatek w 100% walcz o swoje!
Pracuję od roku jako pracownik socjalny w ramach POKL i od razu miałam przyznany dodatek sfinansowany z EFS
Ja pracuje od 2 lat w projekcie POKL i od samego początku przyjęcia Mnie do pracy miałem przyznany dodatek dla pracownika socjalnego. W ustawie nie pisze ile trzeba wychodzic w teren aby dostać dodatek 250 zł.
Art. 121 ust. 3a. Pracownikowi socjalnemu zatrudnionemu w pełnym wymiarze czasu pracy w samorządowych jednostkach organizacyjnych pomocy społecznej, do którego podstawowych obowiązków należy świadczenie pracy socjalnej w środowisku, w tym przeprowadzanie rodzinnych wywiadów środowiskowych poza siedzibą jednostki, przysługuje wypłacany co miesiąc dodatek do wynagrodzenia w wysokości 250 zł. W przypadku zatrudnienia w mniejszym wymiarze czasu pracy dodatek przysługuje w wysokości proporcjonalnej do czasu pracy.
WALCZ O SWOJE!!!
Art. 121 ust. 3a. Pracownikowi socjalnemu zatrudnionemu w pełnym wymiarze czasu pracy w samorządowych jednostkach organizacyjnych pomocy społecznej, do którego podstawowych obowiązków należy świadczenie pracy socjalnej w środowisku, w tym przeprowadzanie rodzinnych wywiadów środowiskowych poza siedzibą jednostki, przysługuje wypłacany co miesiąc dodatek do wynagrodzenia w wysokości 250 zł. W przypadku zatrudnienia w mniejszym wymiarze czasu pracy dodatek przysługuje w wysokości proporcjonalnej do czasu pracy.
WALCZ O SWOJE!!!
a co z pracownikiem socjalnym z orzeczeniem o niepełnosprawności, który pracuje 7 godz. dzienni i nie można muobnżyć wynagrodzenia może ktoś wie!
pracownik z orzeczeniem o niepłnosprawności powinien byc tak samo traktowany jak pozostali bez orzeczenia - czy ktoś dyskryminuje takie osoby, to że może pracować 7 godz to jego przywilej.Ktoś jest tu mało zorientowany w temacie
Pytanie zwłaszcza do pracowników socjalnych zatrudnionych w ramach projektu:
prócz pracy przy projekcie pracuję w terenie: mam swój rejon. Dyrektor wmawia mi że nie mogę dostać dodatku za teren, gdyż nie można go zaplanować w projekcie, ze środków własnych dać mi go nie mogą oraz uzyskać z UW tak jak dla innych pracowników. Nie dostaję też żadnych nagród, premii i innych świadczeń (prócz ZFŚS), bo \"mogę dostać tylko wynagrodzenie z projektu\" a z GOPSu nic
prócz pracy przy projekcie pracuję w terenie: mam swój rejon. Dyrektor wmawia mi że nie mogę dostać dodatku za teren, gdyż nie można go zaplanować w projekcie, ze środków własnych dać mi go nie mogą oraz uzyskać z UW tak jak dla innych pracowników. Nie dostaję też żadnych nagród, premii i innych świadczeń (prócz ZFŚS), bo \"mogę dostać tylko wynagrodzenie z projektu\" a z GOPSu nic
Oprócz Dodatek 250zł dla pracownika socjalnego zatrudnionego w projekcie POKL - Dodatek 250zł przeczytaj również:
dodatek dla pracownika soc. w śds
co z 50% dodatku?
dodatek - podatek
dodatek na macierzyńskim??
dodatek na zwolnieniu
projekt POKL
czy do dochodu wliczać alimenty jeśli wierzycielem jest ZUS
Czy odliczać alimenty od dochodu jeśli wierzycielem jest ZUS
ha przeliczeniowy
zarobki
suo a dodatek 250
ciąża, zwolnienie lekarskie a dodatek 250 zł.
KURS KWAlIFIKACYJNY
urlop dodatkowy
1/2 etatu OPS i 1/2 etatu projekt
26.08.2009 Dzień Czarnej Koszulki