dodatek dla Kierownika

Wybrane tematy:
Kierownik chce mi zabrać dodatek wykształcenie pracownika socjalnego zarobki Dodatek dla asystenta Specjalista pracy socjalnej a dodatek
ODPOWIEDZ
~ops

dodatek dla Kierownika

Post autor: ~ops »

Czy Kierownikowi OPS należy sie dodatek 250 zł, dodam, że Kierownik przeprowadza wywiady w terenie.
Proszę o odpowiedź
~hela

Re: dodatek dla Kierownika

Post autor: ~hela »

???????
~lenka

Post autor: ~lenka »

absolutnie nie, zgodnie z ustawą dodatek przysługuje pracownikowi socjalnemu a nie kierownikowi. Na jakiej podstawie kierownik przeprowadza wywiady a kto je podpisuje. Nie może wywiadów przeprowadzać kierownik i później podpisywać decyzje. ZGROZA -takie absurdy są jeszcze. A może kierownik i pracownik socjalny to dwa w jednym ?
~111

Post autor: ~111 »

Oczywiście, że nie co ci przyszło do głowy. TYLKO PRACOWNIK SOCJALNY ma prawo do dodatku socjalnego !!!!!!!!!!!!!
~anka

Post autor: ~anka »

kierownik nie jest pracownikiem socjalnym , wyjeżdża w teren i bezprawnie wyłudza dodatkowe pieniądze, których i tak bierze za dużo.
Załatwił u szefowsta i mu wypłacają.
Zadzwoń do Urzędu wojewódzkiego, to zaraz zabiorą, gdyż tak było u nas, powiedzieli że to jest naruszenie prawa.
~leo.

Post autor: ~leo. »

to prawda w jednym z OPS po kontroli z UW kazali wójtowi zwrócić dodatek przyznany kierownikowi za kilka lat wstecz.
~~`anka

Post autor: ~~`anka »

nie przysługuje mu dodatek ale Kierownicy mają naprawdę pomysły
~test

Post autor: ~test »

Ostatnio czytałem, że nas wszystkich zamiast emerytury będzie czekał tylko zasiłek.

https://onet.pl

Przecież to śmieszne, po co ja płacie cały ten ZUS.
ODPOWIEDZ