dodatek dyferencyjny

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
martamaj1980
Stażysta
Zajmuję się: FA
Kontakt:

dodatek dyferencyjny

Post autor: martamaj1980 »

Pani składała mi wniosek o świadczenia rodzinne na dziecko (zasiłek rodzinny, dodatek na dojazdy i dodatek na rozpoczęcie roku szkolnego).Wydałam decyzję. Potem zgłosiła że ojciec dziecka jest w Norwegii. Zapakowałam dokumenty i wysłałam do Wojewody.
Wojewoda wydał decyzję i ustalił prawo do zasiłku rodzinnego w formie dodatku dyferencyjnego - w wysokości 124 zł.
Czy powinnam się upomnieć u Wojewody o dodatek na dojazdy, czy zasiłek rodzinny w formie dodatku dyferencyjnego to już wszystko?
Proszę o pomoc
martamaj1980
Stażysta
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Re: dodatek dyferencyjny

Post autor: martamaj1980 »

Pani składała mi wniosek o świadczenia rodzinne na dziecko (zasiłek rodzinny, dodatek na dojazdy i dodatek na rozpoczęcie roku szkolnego).Wydałam decyzję. Potem zgłosiła że ojciec dziecka jest w Norwegii. Zapakowałam dokumenty i wysłałam do Wojewody.
Wojewoda wydał decyzję i ustalił prawo do zasiłku rodzinnego w formie dodatku dyferencyjnego - w wysokości 124 zł.
Czy powinnam się upomnieć u Wojewody o dodatek na dojazdy, czy zasiłek rodzinny w formie dodatku dyferencyjnego to już wszystko?
Proszę o pomoc
bubek
Podinspektor
Zajmuję się: koordynacja
Kontakt:

Post autor: bubek »

Może okres w którym nie ma dojazdów?
https://www.kasarodziny.pl/
~o~
VIP
Zajmuję się: ŚR
Kontakt:

Post autor: ~o~ »

Przeczytaj dokładnie decyzje UW...tam powinno być wyjaśnione co to jest dodatek dyferencyjny i dlaczego wynosi 124zł.

Tak w skrócie... dodatek dyferencyjny to różnica pomiędzy kwotami świadczeń obowiązujących w krajach objętych koordynacją systemów zabezp. społ.
ODPOWIEDZ