Pani składała mi wniosek o świadczenia rodzinne na dziecko (zasiłek rodzinny, dodatek na dojazdy i dodatek na rozpoczęcie roku szkolnego).Wydałam decyzję. Potem zgłosiła że ojciec dziecka jest w Norwegii. Zapakowałam dokumenty i wysłałam do Wojewody.
Wojewoda wydał decyzję i ustalił prawo do zasiłku rodzinnego w formie dodatku dyferencyjnego - w wysokości 124 zł.
Czy powinnam się upomnieć u Wojewody o dodatek na dojazdy, czy zasiłek rodzinny w formie dodatku dyferencyjnego to już wszystko?
Proszę o pomoc
dodatek dyferencyjny
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
Re: dodatek dyferencyjny
Pani składała mi wniosek o świadczenia rodzinne na dziecko (zasiłek rodzinny, dodatek na dojazdy i dodatek na rozpoczęcie roku szkolnego).Wydałam decyzję. Potem zgłosiła że ojciec dziecka jest w Norwegii. Zapakowałam dokumenty i wysłałam do Wojewody.
Wojewoda wydał decyzję i ustalił prawo do zasiłku rodzinnego w formie dodatku dyferencyjnego - w wysokości 124 zł.
Czy powinnam się upomnieć u Wojewody o dodatek na dojazdy, czy zasiłek rodzinny w formie dodatku dyferencyjnego to już wszystko?
Proszę o pomoc
Proszę o pomoc
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: koordynacja
- Kontakt:
-
- VIP
- Zajmuję się: ŚR
- Kontakt:
Re: dodatek dyferencyjny
Przeczytaj dokładnie decyzje UW...tam powinno być wyjaśnione co to jest dodatek dyferencyjny i dlaczego wynosi 124zł.
Tak w skrócie... dodatek dyferencyjny to różnica pomiędzy kwotami świadczeń obowiązujących w krajach objętych koordynacją systemów zabezp. społ.
Tak w skrócie... dodatek dyferencyjny to różnica pomiędzy kwotami świadczeń obowiązujących w krajach objętych koordynacją systemów zabezp. społ.
Oprócz dodatek dyferencyjny - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
nienależnie pobrane od jakiego mesiąca?
dodatkowy zasiłek opiekuńczy
orzecz. ZUS
Decyzja o NP- czy ma Ktoś wzór takiej decyzji - pierwotna decyzja o NP stwierdzona nieważność przez SKO
świadczenie rodzicielskie a zasiłek dla bezrobotnych
zmiana miejsca zamieszkania
częściowe ubezwłasnowolnienie a zasiłek pielęgnacyjny
sprawozdanie tab. C 4
Proszę o pomoc. Uchylenie prawa czy nie przyznaie prawa
zasiłek opiekuńczy
Osoba ubiegająca się o świadczenia rodzinne na okres zasiłkowy
świadczenia rodzinne na okres zasiłkowy
świadczenia rodzinne a umowa zlecenie
Świadczenie rodzicielskie działalność
ZASIŁEK PIELĘGNACYJNY
czyste powietrze, do kiedy dochód za 2019 .......