Dodatek dyferencyjny do Sygnity - problem - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 27 sty 2017, 15:37

Mam decyzje z ROPS i przyznany dodatek dyferencyjny na 3 dzieci, kwoty różne. Wprowadzajac do Sygnity jako decyzje bez wniosku w planie wypłat musiałam modyfikować by wstawić odpowiednią kwotę. Ale przy zatwierdzeniu decyzji jest problem natomiast wyskakuje komunikat:
- Błąd Niezgodność sumarycznej kwoty planu wypłat z kwotą wynikającą z decyzji!

Co zrobic by zatwierdzić bo chcemy wypłacic kobiecie? Pomóżcie
mały ops

Napisano: 27 sty 2017, 15:45

Rozumiem, że musiałaś wpisać ręcznie miesięczną przyznaną kwotę (a nie jest to 500zł)....W tym wypadku trzeba samego utworzyć plan wypłat ręcznie.
agawa
Referent
Od: 16 gru 2016, 13:04
Zajmuję się: świadczenie wychowawcze, refundacja podatku VAT

Napisano: 27 sty 2017, 16:09

ok to zobaczę
Gość

Napisano: 27 sty 2017, 16:15

agawa pisze:Rozumiem, że musiałaś wpisać ręcznie miesięczną przyznaną kwotę (a nie jest to 500zł)....W tym wypadku trzeba samego utworzyć plan wypłat ręcznie.
ręcznie czyli usunąc ten co jest i kazdy miesiąc wprowadzic osdzielnie? a co z kwotą miesięczną świadczenia ?
mały ops

Napisano: 30 sty 2017, 10:42

Sygnity może niech wytłumaczy jak wprowadzic ręcznie plan wypłat gdzie w poszczególnych miesiącsach są różne kwoty, i jak ustawić kwotę ustawową ????? żeby zatwierdzić decyzję pomóżcie !!!!!!
mały ops

Napisano: 30 sty 2017, 10:47

mały ops pisze:Mam decyzje z ROPS i przyznany dodatek dyferencyjny na 3 dzieci, kwoty różne. Wprowadzajac do Sygnity jako decyzje bez wniosku w planie wypłat musiałam modyfikować by wstawić odpowiednią kwotę. Ale przy zatwierdzeniu decyzji jest problem natomiast wyskakuje komunikat:

Jak zatwierdzasz decyzję na samym dole masz traki ptaszek i pisze tam właśnie że jest zgodne sumarycznie musisz tylko ten ptaszek odhaczyć i Cię puści.
inga3

Napisano: 30 sty 2017, 11:08

inga3 pisze:
mały ops pisze:Mam decyzje z ROPS i przyznany dodatek dyferencyjny na 3 dzieci, kwoty różne. Wprowadzajac do Sygnity jako decyzje bez wniosku w planie wypłat musiałam modyfikować by wstawić odpowiednią kwotę. Ale przy zatwierdzeniu decyzji jest problem natomiast wyskakuje komunikat:

Jak zatwierdzasz decyzję na samym dole masz traki ptaszek i pisze tam właśnie że jest zgodne sumarycznie musisz tylko ten ptaszek odhaczyć i Cię puści.
zaraz tak zrobie !!! wielkie dzieki :)
Gość

Napisano: 30 sty 2017, 11:18

Gość pisze:
inga3 pisze:

zaraz tak zrobie !!! wielkie dzieki :)
Poszło :)
mały ops

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x