A do wywiadu ją skierować moze? na pewno ma ogrzewanie zgloszone przed 11.08? A moze masz jakies watpliwoscico do skladu gospodarstwa domowego?Zyta87 pisze: ↑01 lut 2023, 15:46Prosto w oczy mi powiedziała, że nie ma paneli fotowoltaicznych, mówię jej, że jakiś czas temu pytała o dodatek elektryczny i mówiła, że ma panele, to powiedziała, że nie i że ich nie ma i nie miała. Wysłałam zapytanie do Enei z zapytaniem, zobaczę co mi odpowiedzą.
a faktury za energię nie masz?Zyta87 pisze: ↑01 lut 2023, 15:46Prosto w oczy mi powiedziała, że nie ma paneli fotowoltaicznych, mówię jej, że jakiś czas temu pytała o dodatek elektryczny i mówiła, że ma panele, to powiedziała, że nie i że ich nie ma i nie miała. Wysłałam zapytanie do Enei z zapytaniem, zobaczę co mi odpowiedzą.
Przecież Zyta87 napisała, że ma starą fakturę z tamtego roku (i podejrzewa że założenie paneli nastąpiło w międzyczasie).
zobacz zdjęcia z satelity na google maps, ja tak niejednego sprawdziłamZyta87 pisze: ↑01 lut 2023, 15:46Prosto w oczy mi powiedziała, że nie ma paneli fotowoltaicznych, mówię jej, że jakiś czas temu pytała o dodatek elektryczny i mówiła, że ma panele, to powiedziała, że nie i że ich nie ma i nie miała. Wysłałam zapytanie do Enei z zapytaniem, zobaczę co mi odpowiedzą.