Dodatek osłonowy?? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 26 lis 2021, 18:27

Myślicie, że my to dostaniemy?
Za darmo?
Macie jeszcze jakiś wolny czas w tej pracy, bo ja nie wiem gdzie to miałoby się wcisnąć :shock:
Dostaniecie jakąś podwyżkę jak wam wcisną pozostałości po 500+ i czyste powietrze od stycznia??
nowa21
Stażysta
Od: 18 sie 2021, 20:33
Zajmuję się: SR/FA

Napisano: 26 lis 2021, 20:21

500 + na ZUS, gopsy i mopsy, bony energetyczne, i w ogole redukcja etatow lub przenoszenie do innych stanowisk https://serwisy.gazetaprawna.pl/samorza ... i-zus.html
Horison
Praktykant
Od: 16 lis 2021, 18:16
Zajmuję się: Praca w domu

Napisano: 26 lis 2021, 20:44

Kolezanka socjalna mowia ze zaabiaja troche powyzej ajnizszej krajowej, przychodza do niej pijani awanturnicy, albo na wywiadach zostala nie raz wyzwana, co chwile chwile dzwonia kiedy pieniadze, lun bira celowe na wszystko co tylko da, mowi ze tlykoprzekladate decyje i ma wiecej ich niz w IPNie, to jeszcze jej zarzucaja ze tylko pije kawe i je ciasto, albo wlna decyzja bo poszli na 2 miesiecy odwyk od alkoholu dostali umiarkowany i rzcaja decyzje i zadaja " renty " bo sa niepelnosprawni. Po zasilek czy zywnosc podjerzzaja lepszymi samochodami niz ma ona. Mowi ze wbiedronce lepiej zarabiaja i bez tych stresow. Oczywiscie bez nazwisk i zadnych osobowych.
Horison
Praktykant
Od: 16 lis 2021, 18:16
Zajmuję się: Praca w domu

Napisano: 01 gru 2021, 10:07

Horison pisze:
26 lis 2021, 20:44
Kolezanka socjalna mowia ze zaabiaja troche powyzej ajnizszej krajowej, przychodza do niej pijani awanturnicy, albo na wywiadach zostala nie raz wyzwana, co chwile chwile dzwonia kiedy pieniadze, lun bira celowe na wszystko co tylko da, mowi ze tlykoprzekladate decyje i ma wiecej ich niz w IPNie, to jeszcze jej zarzucaja ze tylko pije kawe i je ciasto, albo wlna decyzja bo poszli na 2 miesiecy odwyk od alkoholu dostali umiarkowany i rzcaja decyzje i zadaja " renty " bo sa niepelnosprawni. Po zasilek czy zywnosc podjerzzaja lepszymi samochodami niz ma ona. Mowi ze wbiedronce lepiej zarabiaja i bez tych stresow. Oczywiscie bez nazwisk i zadnych osobowych.
dokładnie tak jest, ja jestem w świadczeniach ale oczywiście pomagam przy żywności to nieraz dech zapiera jakimi autami potrafią podjechać po paczki... nie tylko w pomocy społecznej umieją wyzwać w świadczeniach tez....a telefony co miesięczne to normalka... w tym roku nie wyrobiłam sie bardzo z rodzinnymi i puściłam przelewy pod sam koneic miesiaca to jaka ja jestem zła osoba...
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia..."
kiki88
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 11 sty 2015, 13:10
Zajmuję się: SR/ŚW

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x