Uzupełnię tylko, że wniosek taki można podpisać za pomocą https://www.gov.pl/web/gov/podpisz-doku ... is-zaufany .Tom. pisze:tak czysto online to się wysłać nie da bo epuap jeszcze nie odpalił odpowiedniej usługi. Na ten moment zostaje skan wypełnionego ręcznie wniosku albo pdf, najlepiej podpisany elektronicnie, wysyłane jako załącznik do pisma ogólnego w epuap.
ale jak dopuszczacie - przecież ma dole małym drukiem jest zapis należy podać numer konta gdy jest chęć wypłaty przelewem - więc łaski nie robicie żeby zrobić wypłatę w kasie urzędu, czy banku, czy przekazem
ja mam konto albo gotówkę, natomiast nie mogę robić przekazem bo jest bardzo duza opłata
Skoro ciepło z głównego źródła ciepła w budynku mieszkalnym wielopokoleniowym dzielone jest na kilka gospodarstw domowych to czy dodatek do dodatku osłonowego winien być także podzielony ?
art 25 ust 3 świadczenia rodzinnemaniekops pisze: ↑01 lut 2022, 10:14Cześć, pytanie z innej beczki. Jaką podajecie podstawę prawną we wniosku o udostępnienie danych? ( Wnioskodawca składki na ubezpieczenie zdrowotne w roku bazowym opłacane były do Wojskowego Biura Emerytalnego). Chciałbym poznać składki i zmuszony jestem wystąpić z wnioskiem o udostępnienie danych.